Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Tropical state of mind

[show_shopthepost_widget id=”2726430″]___________________________________________________________

Top: Especially by Daan / Broek: Paperbird Concept store / Tas: Zara / Espadrilles: Superga / Sjaaltje: Le Rouge / Oorbellen & ring: Oh so Hip / Kettinkjes: Bulu Brands, Names4Ever & Steddy / Horloge: My Jewellery / Armbandjes: La Fayette, Oh so Hip, ModeMusthaves, Michael Kors & Happiness Boutique / Enkelbandjes: Especially by Daan & Oh so Hip

Fotografie door Fleur

New week, new look! Momenteel vliegen de tropische prints je om de oren en dit brengt me meteen in de ultieme zomerstemming – er zijn de afgelopen periode genoeg kledingstukken en accessoires met bloemen-, palm of andere tropische print mijn kast in beland. Jammer genoeg werkt het weer nog niet echt mee, maar ik kleed me gewoon heel eigenwijs alsof het zonnetje hoog aan de hemel staat. Ik draag hier mijn nieuwe, wijdvallende broek van Paperbird Concept store.

Ik kon bijna niet kiezen, want de broek is er behalve in donkerblauw ook nog in het zwart, okergeel en olijfgroen. Maarrrr deze donkerblauwe variant staat natuurlijk het leukste bij mijn nieuwe Superga’s. Had je ze al gespot op mijn Instagram en in mijn vorige outfitpost? Ze geven elke outfit die heerlijke beach vibe, en daarnaast lopen ze heerlijk én ben je meteen een paar centimeters langer.

De top en het schelp enkelbandje kreeg ik van Especially by Daan. Dit is de mega hippe webshop van beauty Danique van Grevenbroek, styliste voor verschillende winkelketens- en magazines. Bij Danique heb je met 1 druk op de knop een complete outfit inclusief accessoires én schoenen, en dat voor een betaalbare prijs. Ze koopt haar items heel exclusief in zodat niet iedere klant in dezelfde look loopt.

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe, flowy off shoulder top. Hij is er trouwens ook nog in het zwart. Met de prachtige halslijn leg je heel subtiel de nadruk op je schouders, en die mogen deze zomer gezien worden. Ik vind dit de perfecte top voor op mijn tropische broek, maar hij kan natuurlijk ook mooi in een taillerok gedragen worden.

Mijn outfit heb ik hier helemaal zomers afgestyled met mijn Le Rouge haarbandje – zo’n sjaaltje in je haar is momenteel helemaal on trend, je kunt hem ook nog eens op verschillende manieren in je haar of om je hoofd knopen – helemaal festival proof! Wat vind jij van de look? Happy Monday!!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”365080″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Especially by Daan.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven