Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Zo blijf je warm én stijlvol in de kou

Ik ben een echte herfst lover en word ook helemaal warm van de gedachte aan sneeuw en winter. Sterker nog – van mij mag het het gehele jaar door, najaar zijn! Ik vind de gezelligheid die erbij komt kijken geweldig, en vind het ergens heel sfeervol dat het eerder donker wordt. Overal lampjes, kaarsjes, warme choco, de kerfstafdeling in het tuincentrum.. you name it. Ik leef ervoor!

Dit geldt absoluut ook voor mijn outfits van nu. Ik houd enorm van laagjes over elkaar dragen, en heb een hele collectie aan winterjassen. Belangrijk hierbij vind ik het, dat je er nog steeds en beetje stijlvol bij loopt. Looking hot in the cold! Nu is de teddy jas al jarenlang mijn absolute favoriet, en heb ik hem in zowel lang als kort. Ik had al een camel kleur, en sinds kort mag ik daar deze prachtige beige aan toevoegen!

De jas is van Comegetfashion – ik werk wel vaker met ze samen en ben altijd erg blij als er een pakketje van ze op de mat valt. De kleding van Comegetfashion is helemaal volgens de laatste trends ingekocht, maar heel fijn voor jouw bankrekening. Tijdens het shoppen doe je ook meteen inspiratie op voor je outfits, want er staan fijne shoot beelden bij! Naast kleding hebben ze ook hele leuke accessoires om jouw look mooi mee af te maken.

Ik heb bij de jas gekozen voor een denim jurkje – nu is denim natuurlijk geen trend meer te noemen. Het kan altijd en overal. Ik vind het blauw uit het jurkje erg mooi staan bij de beige jas.

Naast mijn teddy jas, zijn hoge overknee boots ook een hele slimme truc om lekker mee warm te blijven. Je ziet er direct heel vrouwelijk uit, en kunt met gemak weer je favoriete mini-jurkjes aan. Ook met een grove trui als jurk vind ik dit soort laarzen heel leuk. Met een riem kun je dan vervolgens weer het accent op je taille leggen. Sieraden erbij en klaar!

In samenwerking met Comegetfashion.


Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven