Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Summer ready in Comegetfashion jurkjes

Misschien zag je ze al even voorbij komen in mijn Insta Stories, want mijn twee nieuwe aanwinsten van webshop ComeGetFashion kregen veel enthousiaste reacties. Begrijpelijk, want ikzelf word helemaal blij van deze sugar sweet jurkjes. Perfect voor tijdens een zomerse dag in het park, of naar kantoor met een goede hak en eventueel een blazer er overheen.

Deze wikkeljurkjes zijn twee echte multitaskers: ze kunnen eigenlijk altijd en overal. Ik zie ze niet alleen voor me naar een festival met Docs eronder, voor wanneer we weer mógen, natuurlijk. Ook kun je zo’n wikkeljurk dragen naar bijvoorbeeld een zomerse bruiloft. Met dit type jurk heb je in één klap een romantische look te pakken, maar je kunt hem natuurlijk afstylen hoe je wilt.

Jullie weten allemaal wel dat mijn platform Docs mijn go to-schoenen zijn, want ze turnen elk zoetsappig jurkje om tot een stoerdere look. Ook bij deze wikkeljurkjes kun je gaan voor een grovere boot. Formelere gelegenheid? Een paar strappy heels zijn alles wat je nodig hebt. En ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat je er ook gewoon een paar Nikes onder rockt.

Ik werk wel vaker samen met ComeGetFashion samen en zij zijn voor mij hét go to shopadresje voor betaalbare maar zeer on trend items. Ze vullen hun aanbod vaak aan en hebben bij hun items handige aan-foto’s. Hierdoor zie je precies hoe het kledingstuk staat. Op dit moment vind je bij ComeGetFashion met name veel Summer proof jurkjes.

De wikkeljurk is ook deze zomer erg geliefd, maar hij is eigenlijk nooit uit het modebeeld verdwenen. Deze tijdloze jurk kan altijd en bij ieder figuur. Het fijne hiervan is dat de jurk je taille benadrukt en hem zelfs optisch smaller maakt. Hallo zandloperfiguur! Wikkeljurken bestaan in verschillende lengtes – ga voor stijlvol midi of juist voor kort.

Ik koos voor de ‘Pretty Summer Dress’ in gebroken wit, maar hij is er ook in zwart. Hij heeft een wat lossere fit; ideaal, want ik ben niet zo van de strakke items. De ruches aan de onderkant en bij de mouwen maken het geheel natuurlijk nog meisjesachtiger. De oudroze ‘Flowy Dot Dress’ is er óók in zwart. Hij heeft een voering waardoor hij niet doorschijnt.

Eigenlijk verwachtte ik dat deze jurkjes te kort zouden zijn voor mijn 1.75m, maar dit viel ontzettend mee! Ook met vrouwelijke vormen zijn deze jurkjes een succes. Ik ben benieuwd naar wat jij van mijn nieuwe aanwinsten vindt!

In samenwerking met ComeGetFashion.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven