Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Light as a Feather

[show_shopthepost_widget id=”2723077″]__________________________________________________________

Denim jack: Forever 21 / Top: Le Ballon / Rok: Ydence / Raffia tas: Stradivarius / Espadrilles: Superga / Oorbellen, enkelbandje & ring: Oh so Hip / Kettinkjes: Bulu Brands, Steddy, Names4Ever & My Jewellery / Broches: Zara / Horloge: My Jewellery / Armbanden: Happiness Boutique, Oh so Hip, Michael Kors & ModeMusthaves

Fotografie door Mira

Hi babes, vandaag laat ik jullie graag de look zien die ik afgelopen dinsdag in Amsterdam droeg. Ik spendeerde 2 dagen in onze hoofdstad voor flink wat events en leuke afspraken. Ik schreef het ook al op mijn Facebook-pagina, maar wát ben ik ontzettend blij en dankbaar. Dankzij mijn blog (en socials) kom ik op de meest geweldige plekken, ontmoet ik inspirerende, nieuwe mensen en bezoek ik de leukste events.

Maandag was zo’n typische dag waarop ik mezelf even moest knijpen. Ik was uitgenodigd voor de Nederlandse lancering van haarmerk Bumble & bumble, waar mijn haar een beach look kreeg aangemeten door de stylisten van het merk. Daarna mochten we dé Waterdream-boot op van de enige echte Prins Bernhard, en hijzelf was dus aanwezig om de boot te besturen! Hoe bizar is dat?! Dinsdagmiddag had ik een superleuke afspraak bij het Lincherie Styling Center in de Negen Straatjes.

Op uitnodiging van PrimaDonna kreeg ik een práchtig badpak aangemeten tijdens een heuse 3D-styling sessie. Je zult me binnenkort dus zien shinen in mijn nieuwe beach look. Na deze sessie ging ik door naar de Etos Instagram Masterclass gegeven door girlboss Yara Michels én haar fotografe Emma Peijnenburg (wát zijn ze knap en lief). Ik kon mijn geluk niet op toen ik werd gekozen tot de winnares van de Insta Challenge.

Na de afgelopen dagen realiseer ik me dat ik elke dag weer dankbaar kan zijn voor het werk dat ik doe, en dat ik me elke dag bezig mag houden met mijn grote passie: mode en social media. En dat ik dagelijks zoveel leuke posts met jullie kan delen, zoals deze outfit met mijn nieuwe Ydence rok en té leuke straw bag. Wat vind jij van de look? Wat was jouw hoogtepunt van deze week, tot nu toe?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”364870″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven