Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Etos Rainbow highlighter & Coconut Make-up fixing spray

Afgelopen woensdag bracht ik een dagje in Amsterdam door voor de Etos Instagram Masterclass, gegeven door Yara Michels en haar fotografe Emma Peijnenburg. Onder het genot van lekkere bites en de leukste foto props maakte Yara ons wegwijs door haar Instagram-wereld. Ik kwam thuis met een hoofd vol nieuwe ideeën, tips en inspiratie en kan niet wachten om alles in praktijk te brengen!

Nu weten jullie vast wel dat ik Etos Friend ben, en daardoor automatisch maandelijkse, nieuwe producten mag testen. Ik kreeg voor de maand juli 2 typische zomerproducten mee naar huis, namelijk de Etos Rainbow highlighter & Coconut Make-up fixing spray. Rainbow highlighter is natuurlijk al een tijdje een echte trend in beauty land, daarom kon Etos natuurlijk niet achterblijven met hun budget versie.

Ze brachten daarom een highlighter uit met kleuren die me nog het meest doen denken aan unicornslove it! Wat ik me meteen afvraag is: hoe draag je deze highlighter op je huid? Blend je alle kleuren in elkaar en krijg je dan één geheel, of is het juist mooier om wat kleurtjes apart te dragen? Goed nieuws: je kunt dit helemaal zelf bepalen. Elk kleurtje is prima gepigmenteerd en kan zowel apart als in geheel gedragen worden.

Ik heb wel een tip voor je: maak je kwast nat wanneer je deze highlighter aanbrengt. Zo worden de kleurtjes veel rijker en duidelijker op de huid. Ikzelf heb ervoor gekozen om de kleuren allemaal door elkaar te blenden en als geheel aan te brengen op mijn jukbeenderen. De gele tint zou je op je neusbrug of wenkbrauwbot kunnen aanbrengen, en wanneer je de gele en rood-achtige tint mengt komt er een prachtige koperkleur tevoorschijn die mooi in de binnenste ooghoeken past.

Ik vind de structuur van dit product ook erg fijn: hij is vrij stevig en er valt dus geen los poeder op de huid. De highlighter blijft de hele dag mooi op zijn plek zitten en is makkelijk aan te brengen. Wanneer je alle kleurtjes door elkaar heen mengt ontstaat er een soort zeemeermin-achtige kleur. Het is een beetje een koele tint waarin je de kleur groen, geel en blauw het meest ziet – een prachtige, rijke kleur die goed te zien is op de huid!

Om je make-up mooi op zijn plek te houden lanceert Etos de Coconut Make-up fixing spray. Ik moet zeggen dat ik al maandenlang fan ben van de Etos Fixing spray, deze spray heeft zelfs beauty awards gewonnen en dat is niet voor niets. Hij werkt namelijk mega goed! Deze tropische, nieuwe variant heeft meteen een hele Insta-waardige verpakking en ruikt dus heerlijk naar kokos. Wat dit product doet, is natuurlijk de make-up fixeren nadat je deze ‘s morgens hebt aangebracht.

Je sprayt hem van een afstandje over je gezicht en dankzij de nevel krijg je een veel minder poeder-achtige look. De nevel zorgt ervoor dat je make-up er natuurlijker uit gaat zien, en keurig op zijn plek blijft zitten gedurende de dag. Ik vind dit echt een ideaal product voor in je handtas om je make-up op elk gewenst moment mooi bij te werken maar ook om je gezicht op te frissen. Tip: leg de spray in de koelkast en neem hem mee tijdens een dagje strand!

Prijzen:
♥ Rainbow highlighter – €4,99
♥ Coconut Make-up fixing spray – €4,99

Je vindt beide producten momenteel in alle Etos winkels. Ik kreeg hier laatst al vragen over van lezers, maar Etos heeft helaas nog steeds geen webshop! Het wordt eens tijd ;-). Wat vind jij van bovenstaande producten, al enthousiast geworden?

Ik heb de producten in deze Post gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven