Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Staying home met Femme Luxe basics

Terug naar de basis! Nu ik natuurlijk wat meer thuis ben en vooral thuis werk, vind ik het wel zo prettig als ik er een beetje leuk uitzie. Bijna dagelijks sporten wil ik niet doen in mijn kloffie, en ook werken vanaf de bank wordt een stuk aantrekkelijker als je er gewoon een beetje stijlvol bij zit. Dat kan, want Femme Luxe helpt ons er weer graag bij.

Ik werk natuurlijk regelmatig met ze samen en moet soms een beetje zoeken, want veel outfits staan op het model totaal anders dan op mijn eigen figuur. Daarom is het een goede tip om je maten even op te meten en te vergelijken met de online maattabel. Ik ging dit keer voor vier verse items. Om te beginnen koos ik twee verschillende sportpakjes.

De sage groene klikte ik meteen naar huis omdat dit natuurlijk dé kleur du moment is. De co-ords zijn eigenlijk bedoeld om in te loungen, maar ook prima geschikt voor tijdens je dagelijkse sport sessies. En leuk je hem een beetje op met goede sieraden, geföhnd haar en een goede sneaker dan kun je er zo mee the gram op. Ik vind de athleisure trend stiekem heel erg leuk, ook al is het qua stijl niet meteen per se mijn ding.

Tweede set komt in mijn favoriete kleur, namelijk camel. Dit staat me gewoon áltijd goed, en al helemaal sinds ik mijn haar weer super donker heb. De loungewear sets vallen beide een stuk kleiner uit dan beschreven; ik zou zeker een maat groter bestellen dan normaal. Verder zitten de stofjes, vooral die van het camel setje, eigenlijk verrassend lekker.

Voor grote, basis T-shirts ben ik altijd te porren omdat dit absoluut mijn favoriete kledingstuk is. Met een oversized T-shirt zit je altijd goed. Draag er één op een klassieke Levi’s 501 met een goede hak en je bent effortless sexy. Leg er een knoop in, show een stukje buik en draag het shirt op een midi-rok. En met de juiste sieraden en een goede pantalon is het T-shirt ook naar je werk een goed idee.

Ik heb ontelbaar veel witte shirts in de kast hangen, maar een zand variant had ik nog niet. Score! Deze zit zo comfy dat ik hem ook even in zwart ga bestellen de volgende keer. Als laatste een super mooie, witte crop top gemaakt van een lekker stevig ribstofje. Deze top ga ik dragen op een hoge pantalon met sneakers, of op een midi-rok tijdens een date in het park.

Ik ben benieuwd naar wat jij van mijn bestelling vindt, en naar wat jij zoal allemaal binnen draagt in corona-tijd.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven