Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

ABOUT ME

Romy van den Bergh
Blogger & Content creator
3Hi iedereen! Ik ben Romy van den Bergh en ik ben 27 jaar oud. Op mijn persoonlijke blog over mode, beauty en interieur richt ik me vooral op mijn eigen outfits, mooie beautyproducten, lanceringen, events, mijn shopping favorieten en stylingtips. Ik heb altijd de passie gehad om een eigen bedrijf te starten, en dacht hier al op jonge leeftijd over na. Om deze droom te verwezenlijken begon ik met de opleiding Fashion Design en met werk en stages als stylist en personal shopper.

De online wereld bleef bij me kriebelen en in 2013 startte ik mijn blog. Toen nog in de kinderschoenen, met iets minder professionele foto’s als nu. Nu, ruim 4 jaar later, heb ik al heel wat doelen bereikt en is de droom van een eigen onderneming uitgekomen. Mijn blog en Instagram zijn mijn business en ik vind het geweldig en onwerkelijk om elke dag weer te kunnen inspireren en om geïnspireerd te worden.

Mijn enorme drive en mijn liefde voor het maken van online content resulteerde al in samenwerkingen met grote merken- en bedrijven. Denk hierbij aan TopVintage, My Jewellery, Manfield, Nelson Schoenen, Salon B, Sacha, Pulitzer Hotel, The Body Shop, Marlies Dekkers, Lincherie, L’Occitane, Hands off my Chocolate, Brandfield, De Bijenkorf, Vondelgym en veel meer. Dit had ik jaren geleden echt niet durven dromen.

Sinds 2015 hoor ik bij de Etos Friends: een select groepje bloggers en vloggers die op regelmatige basis met Etos mogen werken, en sinds 2017 ben ik trotse Hunkemöller ambassador. Als echte social media addict werk ik (freelance) voor bedrijven of particulieren om hun Instagram- of Facebook account óf hun website een touch-up te geven. Mocht je zelf advies nodig hebben, willen samenwerken of gewoon hi willen zeggen, dan kun je me altijd mailen.

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven