Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Win 150,- shopping money bij Winkelstraat.nl!

Hoe gaat het met jullie in deze tijden van Corona? Ik merk dat iedereen totaal anders omgaat met deze verplichte dagen thuis. De één zit in een ontkenningsfase en probeert nog zoveel mogelijk naar buiten te gaan, de ander werkt thuis volgens een strak schema.

Ook zie ik een hoop kast-opruimsessies, Netflix- en Videoland avondjes, lente schoonmaak in huis, quarantaine-snacks, het opzetten van nieuwe doelen- en plannen en online shopping-drift voorbij komen. Bij dat laatste kan ik jou heel goed helpen! Samen met Winkelstraat.nl heb ik een supertoffe giveaway opgezet waarbij we één van jullie een hart onder de riem gaan steken.

Mocht je Winkelstraat.nl nog niet kennen (wat me onwaarschijnlijk lijkt): dit is hét online shopping platform voor zowel jou, je boy en je kids. Ik ken geen ander adres waar je zoveel uiteenlopende merken onder één dak vindt. Tijdens een rondje shoppen ontdekte ik al snel dat er zelfs een hele hoop luxe merken te vinden zijn! Denk aan Airforce, Isabel Marant, Gucci, Balenciaga en Givenchy.

Mocht je een minder groot budget hebben dan vind je er bijvoorbeeld ook fijne, betaalbare dames designerkleding van oa. NAK-D, Reinders en Yaya. Wat ik erg interessant aan het aanbod vind, is dat je hier met iedere leeftijd terecht kan. Voor je moeder of tante heeft Winkelstraat een ruim aanbod aan bijvoorbeeld Expresso en Summum. Shoppen onder één dak voor het hele gezin was nog nooit zo stijlvol.

Nu mocht ik ook even losgaan – je begrijpt meteen dat dit erg moeilijk was. Ik heb zeker urenlang op de site rond gescrold. Uiteindelijk kwam ik uit op een prachtige blazer van Expresso; een onwijs mooi basis item dat tegelijkertijd helemaal on trend is door de zandkleur, het accent op de taille en de military invloeden. Ik zie mezelf dit jasje al dragen op een pantalon in dezelfde kleur, met een kokerrok, op een gescheurde jeans..

Om jou ook net zo blij én Spring ready als ik te maken hebben wij een wel heel fijne winactie opgezet. Ga hiervoor even naar mijn Instagram-account en doe mee via de bijbehorende Winkelstraat-foto. Like deze foto, volg @styledbyromy en @winkelstraatnl en tag even wat vrienden en/of vriendinnen die ook graag zouden willen winnen!


De winactie duurt een week; zo heeft iedereen meer dan genoeg tijd om mee te kunnen doen. Tot die tijd kun jij mooi online je Winkelstraat-verlanglijstje maken, zodat je alvast weet wat je gaat kiezen, mocht je de lucky winner zijn. Zie ik je op mijn Instagram-account?

In samenwerking met Winkelstraat.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven