Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mauve & Palm prints

[show_shopthepost_widget id=”2726854″]_____________________________________

Topshop Floral Wrap Maxi Dress / Mango lace top / SHE MADE ME Crochet Bikini Top– & Crochet Bikini Bottom / AQUATA Studs and Pearls Slides / ARANAZ Palm Basket Bag / MARIA FRANCESCA PEPE oorbellen / Shashi armband / Gucci Supreme haarband / STILA color balm lipstick

Vandaag deel ik een outfit met jullie die ik het liefste nu meteen zou willen dragen op een zonnige bestemming. Ik zie mezelf al helemaal langs de Spaanse boulevard of de Italiaanse kust flaneren in deze prachtige wikkeljurk van Topshop. Dit type jurk is momenteel dé trend en het fijne hiervan is dat je hem met elk figuur kunt rocken. Omdat ik de kleurcombinatie mauve en donkergroen echt prachtig vind, koos ik ervoor om een donkergroene Mango top onder de jurk te dragen.

De badslipper heeft een echte upgrade gekregen, deze oudroze met pareltjes zijn mijn favoriet. Momenteel kun je absoluut niet zonder de palm print in je kast, daarom koos ik voor deze geweldige strandtas van ARANAZ die je natuurlijk ook prima tijdens het shoppen kunt gebruiken. Natuurlijk mag een gehaakte bikini niet ontbreken voor dat absolute zomergevoel. Naar wens kun je hier een hoofdband (deze is van Gucci) of een grote hoed bij dragen. Shop ze!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”365092″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven