Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR: 18 x Zomerse decoratie voor je Tuin(feestje) of Terras

21. H&M Home – 2. ModeMusthaves – 3. Zara Home – 4. Pols Potten via De Bijenkorf – 5. Casa.com – 6. Pottery Barn – 7. Pols Potten via De Bijenkorf – 8. H&M Home – 9. Amazon.com – 10. Primark Home – 11. Multiyork – 12. Kathy Kuo Home – 13. Party Ark – 14. Zara Home – 15. Marks & Spencer – 16. Out There Interiors – 17. Yankee Candle – 18. Joss and Main

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst over interieur schreef, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk! Op dit moment zijn mijn vriend en ik op zoek naar een groter appartement slash huis, en dan mag een tuin of terras natuurlijk niet ontbreken. Ik vind het altijd superleuk om naast mijn interieur, ook mijn tuin te decoreren. En dan kunnen zomerse items natuurlijk niet ontbreken! Ik ben helemaal gek op alles wat maar met pastel te maken heeft, en het leek me leuk om binnen die stijl te blijven. Hierboven vind je dus mijn 18 favoriete tuin-deco om je terras, tuin of tuinfeestje mee aan te kleden.

Door verschillende lichte tinten te combineren ontstaat er een fris geheel, en door dit te mixen met verschillende metallics is je tuin of terras helemaal af. Wat ik altijd superleuk vind staan is hangende decoratie zoals pompons, LED-lampjes of lantaarns. Ook kun je je tuinstoelen of bankje naar hartenlust afstylen met mooie kussens, liefst allemaal met een ander printje, maar wel in dezelfde kleurfamilie. Als kers op de taart zijn er supermooie accessoires zoals kaarsen, flamingo’s en ananassen waarmee je de tafel op je terras of in je tuin kunt aankleden! Ik hoop dat ik je op weg geholpen heb met deze inspiratie, en wens je een hele fijne zaterdag. Ik ga me klaarmaken voor Amsterdam Live On Stage festival!

Shop the Post [show_shopthepost_widget id=”895435″]

Styled by Romy

3 gedachten over “INTERIEUR: 18 x Zomerse decoratie voor je Tuin(feestje) of Terras

  1. Leuke ideeën! Ik ben ook altijd op zoek naar leuke decoraties. Tuinen maken mij altijd zo gelukkig, al helemaal als ik in de zomer met een drankje geniet van de zon.

  2. Leuke kussens en gezellige lampjes mogen inderdaad niet vergeten worden bij het organiseren van een tuinfeest. Ook is het altijd handig om een partytent bij de hand te hebben. Wanneer je feestjes geeft of bezoek verwacht kan je deze goed gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven