Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Tangerine

0Tangerine20Tangerine30Tangerine40Tangerine50Tangerine60Tangerine7Maxidress: River Island Studio / Shell bag: Accessorize / Sandalen: Sacha Shoes / Kettinkjes: HEMA & H&M / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: My Jewellery, Mi Moneda, ModeMusthaves, The Rubz, Beadies Amsterdam & Sacha Shoes

Fotografie: Mayera Fotografie

Het heeft even geduurd maar…I’m back! Na langer dan een week – ik schaam me dood – niets gepost te hebben, ben ik weer helemaal back on track. Voor mijn blogging break heb ik overigens wel een goed excuus, want mijn camera besloot er van het ene op het andere moment mee te stoppen. Gelukkig kon ik de hulp inschakelen van Mayera; de fotografe die deze look heeft vastgelegd! Met als achtergrond deze prachtige, oude en vooral vervallen steenfabriek was de setting van de shoot al helemaal af. De maxidress die ik hier draag, kreeg ik van River Island. Hij komt uit de Studio-collectie van deze zomer, die je vast al eerder voorbij had zien komen op mijn blog.

Nu ben ik normaal gesproken echt van de nudes– en pastels, en vond ik de kleur van deze jurk in eerste instantie bést wel heftig. Tóch besloot ik hem een kans te geven – ik ben natuurlijk niet vies van een beetje kleur in mijn outfits. Ik ben helemaal verliefd geworden op de stof, pasvorm en doorschijnende details van deze jurk – deze gaat zéker mee in mijn koffer op vakantie naar Portugal. Ik heb de jurk gecombineerd met mijn roségouden sandalen van Sacha en mijn favoriete tas met schelpjes van Accessorize. Met wat mooie sieraden met kwastjes en kraaltjes is de boho look helemaal af, en uiteraard mogen je telefoon accessoires en accessoires voor je laptop daarbij ook niet achterblijven.

Steek je laptop bijvoorbeeld in een tropische, felgekleurde 13 inch MacBook Pro cover en je smartphone in een LG K10 hoesje met bijvoorbeeld (net als ik) watermeloentjes of een andere, zomerse print. Wat vind jij van mijn outfit? Hoe zou je deze jurk zélf dragen en afstylen?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1804224″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenspraak met Smartphonehoesjes.nl.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Tangerine”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven