Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: River Island ‘Mustique’ Studio collectie

2345678910

Met ‘Mustique’ presenteert River Island ons alweer haar derde Studio-collectie. De Studio-collecties bestaan uit exclusievere, luxere items waar echt in geïnvesteerd mag worden. River Island’s ‘Mustique’-collectie bestaat ook dit keer weer uit jurken, schoenen, tops, bottoms en accessoires. De nadruk ligt dit keer op luxe, rijke materialen en statement pasvormen. Wat ik zo leuk vind aan de Studio-collectie van dit jaar, is dat de collectie een jaren ’70 bohemian gevoel heeft. De collectie bestaat uit 31 stukken en is uitgevoerd in een kleurenpalet van gouden beige, zand en gebroken wit, gemixt met rijkere kleuren als roest en midnight blue.

Het fijne aan deze Studio-collectie is dat River Island er echt aan heeft gedacht dat de items stuk voor stuk multi-inzetbaar zijn. De maxidress in wit en roestkleur bijvoorbeeld, draag je niet alleen op vakantie aan het strand, maar ook naar een festival. De pantalons zijn perfect voor naar je werk, maar ook prima te dragen in je vrije tijd met een platte schoen eronder. En de items met pailletten mix je doordeweeks met frisse, witte basics om ze te downdressen. De prijzen van de ‘Mustique’ Studio-collectie zullen variëren tussen €70 en €200. De stukken zijn per 2 mei te koop in de River Island-winkels- en online. Mijn persoonlijke favorieten? Het pailletten-jasje-, shorts en top uiteraard! Wat zijn jouw favorite pieces?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1583023″]

Bovenstaande beelden zijn eigendom van River Island.

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: River Island ‘Mustique’ Studio collectie

  1. Leuke kleding hebben ze bij River Island, heb er redelijk veel gekocht en kan iedereen het aanraden vooral als je ook nog eens korting kunt krijgen door middel van de kortingscodes! Liefs Mariet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven