Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Take me to Santorini

Bron afbeeldingen: Decoist, Kayture & Tripadvisor

H&M denim jack / Caroline Constas ruffle skirt / Helmut Lang camisole / Lisa Marie Fernandez bikini / Office buckle boots / Romwe chain bag / Chan Luu & Stella & Dot armbandjes / Question-Air tassel ketting / Quay Australia ‘Cherry Bomb’ sunnies / Hourglass ‘Ambient Strobe Lighting’ powder / NARS ‘Ikiru’ & ‘Ithaque’ nagellak

Ook al heb ik net 2 weken vakantie achter de rug en begin ik vandaag weer met werken, tóch kan ik niet wachten op mijn volgende vakantie in november – wanneer mijn vriend en ik naar Portugal gaan. Heerlijk een weekje genieten in een spa-hotel, ik heb er enorm veel zin in. Tot die tijd blijft het bij wegdromen bij zonnige oorden, wuivende palmbomen en tropische stranden. Ik ben een echte liefhebber van Zuid-Europese landen, en dat kan natuurlijk ook niet anders met mijn Griekse roots. Mijn ultieme droomvakantie blijft het idyllische, Griekse eiland Santorini; een eiland met de mooiste zonsondergangen en meest prachtige, witte huisjes. Ook Ibiza en Mykonos staan hoog op mijn must visit-lijstje.

Mócht je nog op vakantie gaan, of ook later nog vakantieplannen hebben, dan heb ik de perfecte holiday-look voor je geshopt. Met het blauwe kleurenpalet uit deze outfit heb ik me laten inspireren door mijn favoriete, Griekse eilanden. Een rokje met ruches mag echt niet ontbreken in je koffer, net als een hoop camisoles die je overal op kunt dragen. Neem een spijkerjack mee voor de frissere avonden, en een paar buckle boots om onder elk bohemian jurkje- of rokje te dragen. Mijn bikini-jacht is nog niet afgelopen, want aangezien ik in november pas weer wegga, heb ik nog even de tijd om bijvoorbeeld deze denim bikini te scoren. Met wat boho sieraadjes en 2 frisse nagellakjes van NARS is jouw outfit helemaal compleet. Ga jij nog op vakantie, en wat zijn dan jouw koffer essentials? Wat vind je van de look?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1775844″]

Styled by Romy

Een gedachte over “INSPIRATIEPOST: Take me to Santorini”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven