Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lightblue Lace

0Nelson20Nelson30Nelson40Nelson50Nelson60Nelson70Nelson8Waterfall coat: River Island / Lace dress: SuperTrash / Tas: Primark / Buckle boots: Bronx via Nelson / Kettinkjes: River Island, Costes & Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Forever 21, ModeMusthaves & Sacha Shoes

Fotografie: Mayera Fotografie

Hoewel de zomer nog in volle gang is, kan ik bijna niet wáchten met het shoppen van najaarscollecties. Zo heb ik al de mooiste bomberjacks, winterjassen, grof gebreide vesten en midi-jurkjes gespot, met een kleurenpalet van legergroen, bordeauxrood, navy en goud – so me! Tot die tijd moeten we het even doen met de zogenaamde ‘Pre-Fall’-collecties, die in ons regenachtige landje vaak geen overbodige luxe zijn. River Island stuurde me deze prachtige, lichtblauwe trenchcoat toe, en ik heb nu al ontelbaar veel combinaties met deze beauty in mijn hoofd. Lichtblauw doet het bij mij altijd goed, vooral omdat het zo mooi te combineren is met bijvoorbeeld kant, zoals ik hier gedaan heb. Ik draag een kanten jurkje van SuperTrash onder de jas.

Mijn outfitje is niet compleet zonder een stoer paar buckle boots; dé schoenentrend van dit najaar. Draag ze gewoon nu al met blote benen en een kanten rokje- of jurk. Ook voor tijdens een festival zijn deze studded enkellaarsjes, geïnspireerd op de ‘Susanna’-boots van Chloé, helemaal leuk. Mijn laarsjes komen bij Nelson vandaan en zijn van het merk Bronx. Wat vind jij van mijn outfit? Kun jij ook niet wachten op de herfstcollecties?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1807532″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Nelson.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Lightblue Lace”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven