Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Stars & Overknees

0starsoverknees20starsoverknees30starsoverknees40starsoverknees50starsoverknees60starsoverknees70starsoverknees80starsoverknees90starsoverknees100starsoverknees11Faux fur jack, oorbellen & panty: H&M / Star dress: Le Ballon / Saddle bag: Primark / Printed scarf: Zara / Overknees: OTTO / Kettinkjes: GRRRL & Take what you need / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Lavished, ModeMusthaves, Sacha Shoes & Super Stylish

Fotografie: Blossom Creutzburg

De sterrenprint is momenteel helemaal on trend, en ik kan daarin niet achterblijven. De print is mijn grote seizoensfavoriet, en ik betrap mezelf erop dat ik tijdens het shoppen steeds even kijk of er ook items met sterretjes in de rekken hangen. Vooral in zwart-wit of donkerblauw-goud vind ik de star print echt magisch. Ik draag hier een sterrenprint-jurk van Le Ballon, die door de pasvorm, het koordje in de taille en de kraag ook als lange blouse op een skinny kan worden gedragen. Ik heb hem gecombineerd met een dunne panty en mijn favoriete overknee boots. Ook heb ik mijn favoriete faux fur-jasje eindelijk weer uit de kast getrokken, deze kocht ik een paar winters geleden bij H&M.

Zoals altijd heb ik mijn outfitje afgestyled met accessoires, namelijk een crossbody bag van Primark met daaraan een sterrenprint-sjaaltje van Zara. Dit is natuurlijk een hele makkelijke manier om een ‘oud’ accessoire uit je kast een nieuwe uitstraling te geven. Vandaag heb ik een superleuke afspraak op Le Ballon HQ, daarover later meer! Wat vind jij van de look, en van de sterrenprint natuurlijk?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2052439″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Stars & Overknees”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven