Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Jewelry by Mellola

0mellola20mellola3Met het oog op de feestdagen ga ik je de komende periode regelmatig leuke cadeautips geven. Omdat je aan sieraden nooit genoeg kunt hebben, laat ik je vandaag het merk Jewelry by Mellola zien! Eigenaresse Melissa Tolud maakt de mooiste kettingen en armbanden die staan voor de kracht van de vrouw. De sieraden zijn handgemaakt en allemaal zelf ontworpen door Melissa zelf, die houdt van speciale, unieke sieraden. De webshop van Jewelry by Mellola is compleet vernieuwd en staat al aardig vol musthave sieraden die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren. Melissa benaderde mij of ik niet een armband in mijn favoriete kleuren wilde ontvangen, en daar werd ik natuurlijk helemaal blij van. Als er iemand van statement sieraden houdt, ben ik het!

0mellola40mellola5Omdat ik donkerblauw en goud de mooiste kleuren voor het najaar vind was mijn keuze snel gemaakt. De kleuren die Jewelry by Mellola verkoopt zijn roze, paars, oranje, zalmroze, rood, groen, mosterd, turquoise en wit. Deze kun je naar hartenlust onderling combineren, en uiteraard kun je meerdere sieraden met elkaar mixen – Jewelry by Mellola heeft zowel dunne als dikke armbanden- en kettingen. De prijzen van de sieraden liggen rond de 49,95. Ik ben heel blij met mijn gevlochten armband, die al binnen een paar dagen bij mij op de mat lag. De kwaliteit van de armband is zwaar, net als de sluiting, en de armband matcht perfect bij mijn andere (zowel subtiele als opvallende) sieraden. Je zult me de komende tijd dus vaker met deze beauty om mijn pols zien! Wat vind jij van Jewelry by Mellola, en van mijn nieuwe armband?

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Jewelry by Mellola.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven