Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Super Stylish roségouden Heart bracelet

0superstylish20superstylish30superstylish4

De feestdagen komen er weer aan en persoonlijk kan ik niet vroeg genoeg beginnen met het maken van verlanglijstjes. In november ben ik ook nog eens jarig, waardoor die lijstjes alleen maar langer worden. Het is dus slim om op tijd na te gaan denken over leuke, persoonlijke cadeautjes. Een paar dagen geleden lag dit prachtige, roségouden hart-armbandje van het merk Super Stylish bij mij in de brievenbus. Bij het openen van het stijlvolle, wit met gouden doosje wist ik meteen: dit is een perfect cadeautje voor je moeder, zus, oma, beste vriendin of natuurlijk voor jezelf. Het subtiele, delicate armbandje is gemaakt van 925 Sterling silver en heeft een 18-karaat roségouden laagje.

Het armbandje is naast mijn roségouden variant ook nog verkrijgbaar in goud en zilver. Voor 39,95,- heb je al zo’n prachtig armbandje, en mocht je niet van hartjes houden, dan staan er ook nog armbanden-, kettinkjes en enkelbandjes met kruisjes, doodshoofdjes, initialen en sterretjes in de shop. Je kunt bij Super Stylish zelfs shoppen voor je mini-me, want er zitten ook kindersieraden in de collectie. Ik ben heel blij met mijn heart bracelet, en hoop jou geïnspireerd te hebben voor een mooie cadeautip. Wat vind jij van mijn armbandje?

Het product in deze Post heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven