LOOK OF THE DAY: Rosegold army

2345678Blouse: Le Ballon / Skinny: Vivi Fashion / Tas: Primark / Heels: Sacha Shoes / Kettinkjes: GRRRL, Beadies Amsterdam & Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Lucardi, ModeMusthaves & Sacha Shoes / Sunnies: Paperbird Concept store

Fotografie: Mauricio Plein

Op sommige dagen heb je niets meer nodig dan een comfortabele blouse en een fijne skinny. Vandaag laat ik je dan ook een look zien met mijn nieuwe, legergroene blouse met patches. Patches zijn momenteel natuurlijk niet weg te denken uit het modebeeld, en zo ook niet uit mijn kast. Ik móest deze losvallende blouse hebben, en combineerde hem met mijn nieuwe skinny broek van Vivi Fashion. Dit is een superleuke online shop met de meest hebberigmakende bombers-, tassen, vesten en meer leuks. Ook zijn alle items nog eens betaalbaar, verandert het assortiment zeer vaak en koopt eigenaresse Jinan haar items exclusief in. Waarschijnlijk ken je de struggle van het vinden van de perfecte, witte skinny wel, dus ik was dolblij toen deze high-waisted beauty op de mat viel.

Om mijn comfortabele outfitje net even iets extra’s mee te geven, trok ik mijn roségouden muiltjes van Sacha uit de kast. Perfect om een stoerdere, alledaagse look mee af te stylen. Daarnaast draag ik mijn saddle bag van Primark en mijn favoriete zonnebril van Paperbird Concept store weer eens een keer. Wat vind jij van mijn look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1619256″]

6 Comments
 • whitley
  mei 18, 2016

  Die schoenen zijn echt gaaf! Een keer wat anders dan simpele sandaaltjes 🙂

  xx

 • Keybykim
  mei 18, 2016

  Ik vind je rose gold details erg tof!

 • Bertine
  mei 18, 2016

  is die tas serieus van primark?? wow, mooi ding! en je sandalen vind ik ook super gaaf!

 • Lana
  mei 19, 2016

  Leuke outfit, vind de patch trend ook geweldig. En je rosegold sandaaltjes zijn cute, ze maken de outfit helemaal af :).

 • Johng117
  mei 24, 2016

  I really like and appreciate your blog post.Thanks Again. dceeaeeaffdd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *