Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Bikini season

19meiInspiratiepostBikiniSeason1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Heb jij dé bikini voor dit seizoen al gevonden? Ik ben nog op zoek, en laat me graag inspireren door de mooiste bikini babes. Deze zomer heb ik mijn zinnen gezet op een high-waist bikini, omdat ik dit model het mooiste vind staan bij een zandloperfiguur. Bij H&M zag ik al hele mooie hangen, maar merken als Kiini, Missoni en Marysia hebben ook ontzettend mooie in hun collectie zitten. Voor betaalbare exemplaren moet je naar mijn mening bij Triangl of Hunkemöller zijn – vooral de allerlaatste Sylvie-collectie is om je vingers bij af te likken. In juli en november ga ik met vakantie, dus genoeg tijd nog om een aantal mooie exemplaren te scoren. Tot die tijd kijk ik de mooiste bikini’s af bij mijn favoriete blogger Angelica Blick. Heb jij al mooie bikini’s gescoord voor deze zomer?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1617763″]

Styled by Romy

Een gedachte over “INSPIRATIEPOST: Bikini season”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven