Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Badass Babe

Nylon denim jack / Mango kanten top– & patched rok / Skivvies bralette / Make Me Chic saddle bag / Converse All Stars / Mulberry & Thomas Sabo armbanden / Michael Kors oorbellen / Topshop popcorn keyring / Urban Decay ‘Afterglow’-highlighter

Het denim jasje wás natuurlijk al een onmisbare basic in onze garderobes, maar dit seizoen zien we hem een tikkeltje anders. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat patches, oftewel applicaties, helemaal hot zijn op dit moment. Ook denim moet eraan geloven en wordt deze zomer compleet bezaaid met teksten-, fruit, bloemen, tropische dieren en meer leuks. Het toffe aan deze trend is dat je meerdere kledingstukken- en accessoires met patches met elkaar mag combineren. Ik heb ervoor gekozen dit denim jack met quote te combineren met een denim rok met patches. Omdat dit natuurlijk een wat stoerdere trend is, vind ik het extra leuk om hem vrouwelijk af te stylen met roze en kant.

Dit heb ik gedaan door een romantische, kanten top van Mango onder het jasje te stylen, samen met een sexy bralette. Het jasje kan natuurlijk ook super gecombineerd worden op een vrouwelijk jurkje of een tulen rok. Om in dezelfde, humoristische stijl als het jack te blijven, heb ik ervoor gekozen de look verder te completeren met een popcorn bag charm. Wat vind jij van deze zomerse look?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1602172″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven