Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Peach Pastels

2345678911Vest: Kiro by Kim – Top: ModeMusthaves – Skinny, ring & pom pon: H&M – Tas: Accessorize – Riempje: Forever 21 – Sneakers: Nike – Kettinkjes: GRRRL, Jewellsshop & Accessorize – Horloge: Guess – Armbanden: Costes, ModeMusthaves & Forever 21

Fotografie: Mauricio Plein

Met de komst van de eerste zonnestralen veranderen mijn donkere winteroutfits naar lichtere lente-looks. De lichte skinny’s, pastelkleurige tops en sieraden in sorbettinten worden weer uit de kast getrokken; de lente staat voor de deur! Het handgebreide vest dat ik vandaag draag komt van Kiro by Kim, en heb ik al veel vaker laten zien in mijn outfitposts hiervoor. Ik draag hem in het voorjaar gewoon door als jas. Onder dit prachtige vest draag ik een zachte, poederroze jumper van ModeMusthaves die ik eergisteren bestelde. Hij heeft de perfecte, losse pasvorm en twee splitten aan de zijkant. De gebleekte, ripped skinny van H&M kocht ik vorig jaar al. Hij zit heerlijk comfortabel door de verhoogde taille.

Dan mijn mintgroene sneakers van Nike – ik scoorde deze afgelopen vrijdag in de Nike Outlet bij mij in Utrecht. Wát ben ik hier blij mee! Ik vertelde je al eerder dat ik echt geen sneakermeisje ben, maar dat is momenteel enorm aan het veranderen. Ik heb al talloze outfitjes in mijn hoofd met deze mintgroene beauties, en zal ze de komende tijd nog wel vaker uit de kast trekken. Bij een compleet pastelkleurige outfit hoort natuurlijk een pittige, fuchsia-kleurige lip. Dit trucje gebruik ik om te voorkomen dat de pasteltinten alle kleur uit mijn gezicht trekken. Ik draag de MUA ‘Luxe Velvet Lip Lacquer’ in de kleur ‘Criminal’. Geniet van jullie zondag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1464151″]

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Peach Pastels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven