Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in ‘Criminal’ & ‘Funk’

Let op: de lip lacquers in deze review knallen letterlijk van je scherm af, zó rijk gepigmenteerd zijn ze! Korte tijd geleden bracht mijn favoriete budgetmerk MUA een nieuwe lijn met matte lip lacquers uit, namelijk de ‘Luxe Velvet Lip Lacquer’ die in 5 verschillende kleuren komt. Ik rénde meteen naar het Kruidvat, verkooppunt van MUA, maar tot mijn grote teleurstelling was het complete schap geplunderd. Online had ik meer geluk, want ik kon mijn 2 favoriete kleuren ‘Criminal’ en ‘Funk’ meteen bestellen.

Met haar nieuwe, matte lipmake-up belooft MUA long-lasting, intense kleuren die zowel overdag als ‘s avonds ingezet kunnen worden voor een luxe liplook. Ze zouden in een mum van tijd aangebracht moeten kunnen worden en het gemak van een gloss moeten bieden, en ons de ultieme matte lip moeten geven. Dat testte ik natuurlijk meteen!

23De Luxe Velvet Lip Lacquers komen in een chique verpakking met daarin hulzen die een bevroren look hebben. Naast de 2 knalkleuren die ik heb gekozen, zijn er ook nog ingetogen nudetinten te koop, net als een donkerpaarse en een rode kleur. De Luxe Velvet Lip Lacquers kosten €4,99 per stuk en dat is natuurlijk iets duurder dan de normale (lip)producten van MUA, maar dat komt doordat we hier met een kwalitatief beter en luxer product te maken hebben. Je brengt de producten aan als een lipgloss.

4567Zoals gezegd testte ik de kleuren ‘Criminal’ en ‘Funk’. Criminal is, zoals de naam het al zegt, een crimineel felle kleur roze ;-). Funk is een meer donkerroze kleur, maar heeft ook ontzettend veel pigmentatie waardoor hij bijna naar een koraalkleur neigt.

8DSC00620DSC00650Tijdens het swatchen van de lip lacquers kwam ik er meteen achter dat er enórm veel kleur van deze producten afkomt. Daarnaast zijn ze lekker vol en romig qua textuur. Ook tijdens het aanbrengen merk je dit, want het gaat verrassend makkelijk. Je moet hierbij wel even secuur werken, want één foutje buiten je liplijn en je ziet het meteen. Er is maar één laagje nodig voor een vol, dekkend effect. Na een paar seconden drogen de lip lacquers op en zie je ze mat worden. Ik moet zeggen dat ik dit ook wel merk op mijn lippen. Ik ben nog geen mat product tegengekomen dat wél comfortabel aanvoelt tijdens het dragen. Ook merk je tijdens het verwijderen van de Luxe Velvet Lip Lacquers dat dit wat moeilijker gaat. Ze blijven namelijk erg goed op hun plek zitten en zijn behoorlijk kleurvast.

Na een uurtje of 4 beginnen de Luxe Velvet Lip Lacquers langzaamaan minder mooi te worden op de lippen en kunnen er wat velletjes en/of barstjes ontstaan. Tóch ben ik uitermate tevreden met mijn nieuwe lip-favorieten. Vooral Criminal is een geweldige kleur die erg mooi staat bij mijn groene ogen en donkere haar. Dit wordt zeker mijn dagelijkse product voor een killer lip! Ik hoor heel graag of jij ze ook gaat scoren, en wat jouw favoriete matte lipproduct is!

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in ‘Criminal’ & ‘Funk’”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven