Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Batiste ‘Tropical’ exotische kokos Droogshampoo

Vandaag de dag wordt een droogshampoo lang niet meer alleen gebruikt om een wasbeurt uit te stellen. Ik gebruik droogshampoo dagelijks voor nét dat beetje extra volume in mijn haar. Mijn favoriete droogshampoo-merk is Batiste, wat ik al jarenlang gebruik. Batiste is betaalbaar, makkelijk verkrijgbaar én heeft een hele leuke lijn droogshampoos. Zo ben ik groot fan van hun ‘Blush’-variant; een roze, gebloemde fles met, de naam zegt het al, een frisse, bloesem-achtige geur. Daarnaast heeft Batiste droogshampoos speciaal voor bruin en blond haar, en een variant speciaal voor XXL-volume. Pas geleden kreeg ik hun ‘Tropical’-flacon toegestuurd en ik kon niet wáchten deze exotische fles te gebruiken.

23‘Tropical’ zit in een felgele met groene fles met een inhoud van 200ml, en heeft een prijs van €4,79. Dit vind ik een hele zachte prijs, zeker als je het vergelijkt met de droogshampoos van andere (drogist)merken, die naar mijn mening zéker minder goed werken als Batiste. Je kunt deze flacon kopen bij oa. Drogistplein, Kruidvat, Etos en Douglas. ‘Tropical’ heeft een heerlijke, tropische kokosgeur die verrassend natuurlijk ruikt. Bij het aanbrengen van deze droogshampoo waan je je heel even op een tropisch Bounty-eiland. Op de achterkant van de fles vind je de ingrediënten plus een stappenplan waarin het aanbrengen van de droogshampoo kort wordt toegelicht.

45Bij andere droogshampoos valt het mij altijd op dat deze een enorm witte waas in mijn donkere haar achterlaten. Dat doet Batiste niet, en ook ‘Tropical’ is daar geen uitzondering op. Hij brengt makkelijk en snel aan en je kunt hem door de spuitdop perfect doseren. Spuit ook zeker niet teveel product in je haar, want dan wordt je haar alsnog lichtelijk vettig. Na het aanbrengen, wat ik trouwens doe met mijn haar op zijn kop hangend, borstel ik mijn haar goed door. Dit kan zowel met een haarborstel als met je vingers.

‘Tropical’ laat mijn haar, dat ná een wasbeurt een paar dagen later lichtelijk vet begint te worden, weer stralen en er weer schoon uitzien. En dat zonder witte waas! Ik vind hem nóg fijner dan mijn ‘Blush’-variant, omdat hij net even lekkerder ruikt en voor mijn gevoel sneller en grondiger werkt. De rest van de dag blijft mijn haar er schoon en volumineus uitzien. Ik kan hem zeker aanraden voor een fijn prijsje en een instant vakantiegevoel. Ben jíj al om, en heb je al ervaring met de droogshampoos van Batiste? Ik wens je een fijne zaterdag en een heerlijk weekend toe!

Batiste ‘Tropical’ exotische kokos Droogshampoo[show_shopthepost_widget id=”1462652″]

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Drogistplein.

Styled by Romy

3 gedachten over “REVIEW: Batiste ‘Tropical’ exotische kokos Droogshampoo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven