Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Yves Rocher Grand Rouge lipstick in ‘Rose éclatant’

Yves Rocher is toch wel één van mijn favoriete budgetmerken. Ik ben vaak tevreden over hun mooie make-up- en verzorgingsproducten en ze hebben altijd fijne acties online en in de winkels. Laatst kreeg ik hun nieuwste lipstick toegestuurd, oftewel de ‘Grand Rouge’. Dit is een chic ogende, goudkleurige huls met daarin prachtige lipsticks in rood- en roze tinten. Perfect voor als je, in aanloop naar de lente en zomer, alvast lekker wilt uitpakken met je lippen. Yves Rocher belooft ons een super intense lipkleur die lang moet blijven zitten. De textuur van deze verzorgende lipstick voelt aan als een tweede huid, zo zegt Yves Rocher, hij hydrateert de lippen en is ongekend makkelijk aan te brengen.

2345Ik testte de kleur ‘Rose éclatant’; een koraalkleurige, creamy tint. Deze lipstick is al verkrijgbaar bij Yves Rocher – zowel online als in de winkels. Momenteel is er ook nog eens een fijne korting actief, namelijk -50% op alle lipsticks. Ja, ook op mijn lipstick, die normaal gesproken €17,90 kost. Dit vind ik best prijzig, aangezien Yves Rocher normaal wat lagere prijzen hanteert. Toch hebben we het hier over een luxe ogende lipstick, waarvan ik hoop dat hij bovengemiddeld werkt en zijn beloftes waarmaakt. De goudkleurige huls heeft een inhoud van 3,7 gram.

De textuur van deze lipstick is wat vettiger, maar dit vind ikzelf eigenlijk wel fijn omdat ik vaak drogere lippen heb. Ik vind de textuur van ‘Rose éclatant’ helaas wel wat waterig. Hij ziet er op mijn lippen wat minder vol uit als dat dit in de huls lijkt. De lipstick brengt makkelijk aan doordat hij wat puntiger is, en hij geeft na een laagje of 2 à 3 wel een mooie koraalkleur af en is goed aan te brengen zonder lip-potlood. Ook kun je er makkelijk een paar uurtjes mee vooruit; hij geeft niet veel af.

67

Dit soort koraaltinten draag ik vrijwel nooit in het najaar, maar vind ik perfect voor de lente en zomer. Mooi ook voor bij een pastelkleurige outfit! De koraalkleur haalt mijn ogen heel mooi naar voren en laat je huid in de zomer nóg bruiner lijken. Ik zou ‘Rose éclatant’ aanraden als je een creamy lipstick zoekt met een frisse kleur, die comfortabel draagt en vocht inbrengt in de lippen. Wat vind jij van deze lipstickkleur? Wat zijn jóuw ervaringen met Yves Rocher lipsticks?

Yves Rocher ‘Grand Rouge’ Lipsticks[show_shopthepost_widget id=”1467424″]

Deze lipstick heb ik toegestuurd gekregen ter review.

Styled by Romy

6 gedachten over “REVIEW: Yves Rocher Grand Rouge lipstick in ‘Rose éclatant’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven