Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: All you Knit is Love

23456789Cardigan: Kiro by Kim – Top & faux fur pom pon: H&M – Pantalon: C&A – Tas: Primark – Brogues: Sacha Shoes – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: GRRRL, Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: Costes Fashion & ModeMusthaves

Foto’s: Sanne Esther fotografie

Momenteel leef ik echt tussen de verhuisdozen. Afgelopen vrijdag kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe appartement. Ik ben er zó blij mee; het is namelijk een stuk groter, ruimer en luxer als ons voorgaande appartement. We hebben gekozen voor een prachtige vloer in een houten taupe kleur, met gebroken wit en verschillende warme, donkere bruintinten op de muren. Het is nog lang niet af, maar tegen die tijd zal ik jullie zeker een kijkje geven in ons nieuwe stulpje. Cozy wordt het in ieder geval, want we hebben gekozen voor een combinatie van faux fur, aardetinten, roségoud en warme breisels als kussens en poefjes.

Terug naar mijn outfit, want vandaag draag ik mijn all time favorite vest, namelijk deze handgebreide beauty van Kiro by Kim. Ik kreeg het een aantal jaren geleden en draag hem het gehele jaar door. Ook de H&M-top is een oudje, en de C&A-pantalon heb ik dan wél weer nieuw. Ik kreeg hem afgelopen donderdag tijdens het C&A-event in Amsterdam. In de etalage zag ik deze pantalon hangen, en ik was op slag verliefd op de kleur en pasvorm. Al eerder vertelde ik je dat ik helemaal weg ben van de brogue-trend, ik was dan ook maar al te blij toen dit paar van Sacha Shoes op mijn deurmat lag. Wat vind je van mijn look? Houd je ook zo van grofgebreide vesten in het najaar?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1155339″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: All you Knit is Love

  1. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe plekje, maar je beschrijving van kleuren klinkt héél erg sfeervol en mooi. De outfit is natuurlijk ook weer super, je inspireert me elke keer weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven