Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: (Almost) the birthday girl

& Other Stories jas – Isabel Marant nowles boots via My TheresaKate Spade tas via Cusp – Kate Spade via Macy’s initial ketting – Lumo via One Kings Lane initial ringCharlotte Tilbury via Bergdorf Goodman paletteHourglass Ambient lighting palette via Barney’sMarc Jacobs ‘Decadence’ parfum via NordstromClarisonic gezichtsborstel via Beautybar – Diptyque ‘Figuier’ geurkaars via Jenni Kayne – Even&Odd overknee laarzen via Zalando

Over precies 6 dagen blaas ik alweer 24 kaarsjes uit, en wat is er nu heerlijker dan wegdromen bij je ultieme birthday wishlist? Ook al hecht ik bij verjaardagen meer waarde aan bezoek, gezelligheid, vrienden, familie en mijn vriend, toch blijft het leuk om mooie cadeaus uit te pakken. Helemáál met de feestdagen in aantocht ligt er genoeg moois in de winkels. Ik begin met de ‘Nowles’boots van Isabel Marant, waarvan ik al droom sinds hun lancering. Hóe mooi zouden die staan onder een grote, warme winterjas en een leren broek? Een iets eleganter en mooier paar schoenen, oftewel de overknees met hak, zouden ook zéker niet misstaan op mijn verjaardags-verlanglijst.

Elk najaar ga ik voor een nieuwe signature geur, en dat zou dit jaar zomaar eens ‘Decadence’ van Marc Jacobs kunnen worden. Alleen de huls al, hóe mooi?!. Smaragdgroen is op dit moment de leidraad in mijn garderobe, en deze perfecte winterjas van & Other Stories mag daarin zeker niet ontbreken. Ook aas ik al een tijd lang op een tijdloze, zwarte handtas zoals deze van Kate Spade. In ons nieuwe huisje mag een luxe geurkaars van Diptyque absoluut niet wegblijven, net als een kaptafel gevuld met deze prachtige paletten van Charlotte Tilbury en Hourglass. De Clarisonic-gezichtsborstel wilde ik al héél lang, en stond bovenaan mijn beauty wishlist. Ik kon mijn ogen niet geloven, want hij lag gisteren op mijn deurmat; toegestuurd gekregen van een lief PR-bureau. Soms komen dromen echt uit. Wat vind jíj van mijn birthday wishlist?

Shop my Birthday wishlist[show_shopthepost_widget id=”1155471″]

Styled by Romy

2 gedachten over “WISHLIST: (Almost) the birthday girl

  1. Wat tof dat je de Clarisonic hebt gekregen, die staat ook al een heel tijdje op mijn wishlist! Het palette van Hourglass vind ik ook echt geweldig mooi. Leuke foto trouwens in je sidebar, met dat blaadje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven