Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: ‘Today’s look is Amsterdam’-event by C&A

30oktcaevent130oktcaevent230oktcaevent330oktcaevent4

Ik val maar meteen met de deur in huis: tijdens mijn rondje shoppen loop ik eigenlijk nooit een C&A-filiaal binnen. Vaak vind ik C&A te vol, te onoverzichtelijk en hun kleding en accessoires trokken me tot nu toe ook niet echt. Tot gisteren, ik mocht namelijk aanwezig zijn bij het ‘Today’s look is Amsterdam’-event van C&A, georganiseerd in hun flagship store aan het Amsterdamse Damrak. Nu ben ik altijd in voor een feestelijke winkelopening én een ontbijt met champagne, dus de keuze was snel gemaakt. Samen met een select groepje andere genodigden, waaronder bloggers en journalisten, mocht ik alvast een kijkje nemen in C&A’s nieuw geopende flagship store. Later zou de winkel openen voor het grote publiek.

Bijzonder aan dit event was dat C&A de handen ineen heeft geslagen met journaliste en blogger Evelien Tomaszewski, Hilmar Mulder, topstyliste Jetteke van Lexmond en Fashionchick’s Amanda van Effrink. Zij mixten en matchten allemaal een look van C&A bij elkaar, bestemd voor verschillende gebruiksmomenten. Zo ging Hilmar voor een zakelijke en vrouwelijke look, en koos Amanda voor een faux fur jasje met een (imitatie)leren broek en hele gave brogues. Na een heerlijk ontbijt bestaande uit onder andere bananen-cupcakes, champagne, croissants, granola en verse sinaasappelsap, mochten we gaan shoppen met onze gekregen giftcard. In de 4.700 m2 grote winkel is dit zeker gelukt; met vijf verdiepingen gevuld met dames-, heren en kids-items was dit nog een hele opgave.

Ik ben zeker geslaagd bij C&A, en ben ook enorm verrast door het aanbod van C&A. Zo hingen er prachtige winterjassen van erg goede kwaliteit, en ook faux leren broeken, mooie basic blouses, stijlvolle hoeden, faux fur jasjes, pantalons en veel meer. Zelf koos ik voor een bordeauxrode trui met een gouden glittertje erdoorheen, en daarnaast een bordeauxrode pantalon. Houd mijn blog in de gaten voor een outfitpost met mijn 2 nieuwe pareltjes! Wat vond jij van mijn report, shop je zelf weleens bij C&A? Ben je van plan om de nieuw geopende flagship store in Amsterdam ook te bezoeken?

Styled by Romy

4 gedachten over “EVENT REPORT: ‘Today’s look is Amsterdam’-event by C&A

  1. Wat leuk dat je daarbij aanwezig mocht zijn! Ik kan eigenlijk ook nooit echt slagen bij de C&A: de kleding die ze verkopen is gewoon niet helemaal mijn ding. Maar de foto’s die je hebt gemaakt zien er veelbelovend uit, dus misschien dat ik binnenkort ook maar even een kijkje moet nemen. Ik ga binnenkort naar Amsterdam, dus dan kan ik net zo goed even langs hoppen hihi 🙂 Liefs

  2. Allereerst wat leuk dat je hiervoor was uitgenodigd. Ik vind C&A een onwijs leuke winkel. Ze hebben vaak goede spullen voor een mooie prijs en een mooie prijskwaliteits verhouding. Ik mijn hoeden vaak hier. Of spijkerbroeken voor mijn zoons.

  3. Toevallig was ik gisteren nog in de C&A. Ik kom er ook echt nooit. Het was dat m’n moeder me mee naar binnen nam en ineens zag ik toch best leuke dingen hangen. Uiteindelijk niets gekocht, maar als je goed zoekt, verkopen ze best leuke items.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven