Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Mijn outfits in Februari

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een recap maakte van mijn outfits van de afgelopen maand. In februari had ik mijzelf voorgenomen om wat meer outfits te posten, maar dit is deels door het slechte weer niet helemaal gelukt. Tóch zette ik mijn 4 outfits voor je op een rijtje; om je opnieuw te inspireren maar ook om zelf terug te kunnen blikken. De overgang van winter naar lente is namelijk maar al te duidelijk zichtbaar in mijn februari-outfits. Ik kon niet wáchten om mijn nudes en pastels alvast uit de kast te trekken in aanloop naar de lente, en ze te combineren met donkerdere winterkleuren. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw favoriete outfit hieronder!

MARBLES & PASTELS17

[show_shopthepost_widget id=”1440728″]

PRETTIEST PINK49

[show_shopthepost_widget id=”1440743″]

SEQUINS ALL DAY45

[show_shopthepost_widget id=”1440751″]

BLUSHY TONES53

[show_shopthepost_widget id=”1440752″]

Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien zijn mijn geliefde pasteltinten weer hoofdonderwerp van een paar outfits hierboven. Ook speelde mijn marble verslaving weer op, net als mijn liefde voor pailletten ;-). Mijn meest gedragen item in februari móet wel mijn pastelroze Accessorize-tas zijn, die ik het liefst het hele jaar door draag. Daarnaast valt het me op dat ik eindelijk weer eens toe ben aan het dragen van sneakers – wie had dát gedacht? Momenteel draag ik mijn wit met roségouden Sacha-sneakers heel veel, en dit voorjaar wordt er zeker nóg een paar sneakers aan mijn schoenencollectie toegevoegd. Ik ben nieuwsgierig naar welke outfit hierboven jij het leukste vindt, en wat momenteel jóuw meest gedragen items zijn!

Styled by Romy

2 gedachten over “INSPIRATIEPOST: Mijn outfits in Februari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven