Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sequins all day

2345678Jasje, rokje, faux fur pompons & panty: Alles H&M – Top: Very by Vero Moda – Tas: Primark – Bikerboots: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Kettinkjes: GRRRL & Accessorize – Horloge: Casio – Armbanden: Lavished, ModeMusthaves & Costes Fashion

Fotografie: Mira Tells

Afgelopen maandag sprak ik af met collega-blogger Mira van Mira Tells om outfitfoto’s te schieten in mijn hometown Utrecht. We hadden geluk, want het bleek heerlijk, helder en vooral droog weer. Ik trok een pailletten-jasje uit de kast dat jullie ongetwijfeld al vaker voorbij hebben zien komen. Tóch draag ik dit jasje nog steeds ontzettend vaak – het is ook zó makkelijk te combineren. Ik vind het het perfecte kledingstuk om een sombere en grauwe dag mee op te spicen. Zo draag ik het jasje graag met een frisse, witte top en een ripped skinny eronder, maar ook met een leren broek, een jurkje of in dit geval een skater skirt! Om de aandacht op het jasje te richten draag ik er een eenvoudige, zijden top onder. De laatste tijd werk ik graag met meerdere, subtiele kettinkjes die ik dan met elkaar mix & match.

Onder zo’n vrouwelijke, tikje feestelijke look draag ik vaak een paar stoerdere bikerboots. Je hebt het al in eerdere outfitposts voorbij zien komen – zo vind ik het ook superleuk om een lieflijk, kanten jurkje met wat zwaardere boots te combineren. De saddle bag heb je vast ook vaker gezien – die shopte ik bij Primark. Hij hangt nog steeds in de winkels en is er inmiddels ook in camelkleur (die moet ik ook even scoren binnenkort). Wat vind jíj van mijn outfit? Ik wens je een fijne donderdag toe!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1390339″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Sequins all day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven