Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Blushy tones

234567Waterfall blazer: Loavies – Top, oorbellen & faux fur pompon: H&M – Pantalon: Zara – Tas: Accessorize – Laarsjes: Gabor – Hoed: Elise Store – Kettinkjes: H&M & Jewellsshop – Horloge: Guess – Armbanden: The Rubz, Costes Fashion, ModeMusthaves & 4EverwithEveryone

Fotografie: Mauricio Plein

De pantalon is een kledingstuk waar je meer mee kunt dan hem alleen naar je werk dragen. Deze broek is op oneindig veel manieren te combineren en hóórt echt in je kast. Ik vind dat iedere vrouw minimaal één zwarte pantalon nodig heeft in haar garderobe. De broek die ik vandaag draag scoorde ik jaren geleden bij Zara maar is misschien wel het meest gedragen item in mijn kast. Ik draag hem het liefst doordeweeks naar afspraken; hij zit namelijk enorm lekker en staat overal bij, altijd. Omdat ik momenteel helemaal gek ben op nude– en blushy tones combineer ik hem hier in een lente-look met een taupekleurige top en een nude waterfall-jasje. Voor nét even dat extraatje voeg je hier nog een pittige luipaardprint aan toe.

De camelkleurige hoed is ook zo’n item dat nooit uit de mode raakt. Verder draag ik mijn favoriete tas van Accessorize met daaraan natuurlijk weer een faux fur pompon – ik kan niet meer zonder! Met wat layered kettinkjes, mijn nieuwe Guess-horloge en mijn favo armbanden heb ik mijn outfitje aangevuld. Wat vind jíj van mijn comfy, nude look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1402136″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Blushy tones

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven