Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Prettiest Pink

2345678910Jas: Primark – Trui: Forever 21 – Blouse, ketting & faux fur hangers: H&M – Skinny: ONLY – Tas: Accessorize – Brogues: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Horloge: Guess – Armbanden: The Rubz, ModeMusthaves, ‘t Gasseltje & 4EverwithEveryone

Fotografie: Mauricio Plein

Mijn oversized, roze jas van Primark is misschien wel mijn favoriete jas. Hij past overal bij, en kan op verschillende manieren gedragen worden. De laatste tijd combineer ik hem vaak met een gebreide trui eronder, zoals deze roze van Forever 21. Omdat ik graag met laagjes werk in een outfit, draag ik hier een poederroze blouse onder van H&M. In deze ripped skinny wóón ik de laatste tijd zo onderhand, en al helemáál in combinatie met mijn studded brogues. Dit is voor mij een ideale look voor op een dagje met veel afspraken, want het zit erg comfortabel én staat stijlvol. De poederroze tas van Accessorize trek ik de laatste tijd steeds vaker uit de kast en is superleuk in combinatie met mijn faux furballs.

Deze foto’s werden door mijn vriend gemaakt in ons appartementencomplex, en ik vind het resultaat supermooi geworden. Ons complex heeft hele mooie witte elementen zoals trappen en balken. Dat komt natuurlijk super van pas bij het maken van outfitfoto’s! Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jóuw mening over mijn roze outfitje.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1414123″]

Styled by Romy

8 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Prettiest Pink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven