LOOK OF THE DAY: Prettiest Pink

2345678910Jas: Primark – Trui: Forever 21 – Blouse, ketting & faux fur hangers: H&M – Skinny: ONLY – Tas: Accessorize – Brogues: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Horloge: Guess – Armbanden: The Rubz, ModeMusthaves, ‘t Gasseltje & 4EverwithEveryone

Fotografie: Mauricio Plein

Mijn oversized, roze jas van Primark is misschien wel mijn favoriete jas. Hij past overal bij, en kan op verschillende manieren gedragen worden. De laatste tijd combineer ik hem vaak met een gebreide trui eronder, zoals deze roze van Forever 21. Omdat ik graag met laagjes werk in een outfit, draag ik hier een poederroze blouse onder van H&M. In deze ripped skinny wóón ik de laatste tijd zo onderhand, en al helemáál in combinatie met mijn studded brogues. Dit is voor mij een ideale look voor op een dagje met veel afspraken, want het zit erg comfortabel én staat stijlvol. De poederroze tas van Accessorize trek ik de laatste tijd steeds vaker uit de kast en is superleuk in combinatie met mijn faux furballs.

Deze foto’s werden door mijn vriend gemaakt in ons appartementencomplex, en ik vind het resultaat supermooi geworden. Ons complex heeft hele mooie witte elementen zoals trappen en balken. Dat komt natuurlijk super van pas bij het maken van outfitfoto’s! Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jóuw mening over mijn roze outfitje.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1414123″]

8 Comments
 • Simone
  februari 23, 2016

  Super leuk! Ik ben ook helemaal into deze kleur roze!

 • alexa
  februari 23, 2016

  wat staat het je super mooi en vooral heel vrouwelijk!

 • Mariska
  februari 23, 2016

  Oh super mooie jas! Heb je deze al lang of is hij van de nieuwe collectie?
  Liefs
  Mariska

  • Styled by Romy
   februari 23, 2016

   Dankjewel, ik kocht hem ongeveer 2 jaar geleden in de winter! Maar ik weet dat er af en toe iets vergelijkbaars in de collectie zit..
   Liefs, Romy

 • Lysanne
  februari 23, 2016

  Heerlijk al dat roze! Ik hou ervan. Je ketting is prachtig 🙂

 • Annora
  februari 24, 2016

  Leuke combinatie! Mooi die coat!

 • clara
  februari 24, 2016

  Love this pink combination very much…

 • karinna
  februari 25, 2016

  Mooi die coat! 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *