Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Marbles & pastels

2345678910Blazer: Costes Fashion – Top & faux fur pom pon: H&M – Lace bralette: Sam Friday – Broek: Vero Moda via Otto – Tas: Accessorize – Sneakers: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Kettinkjes: H&M & Jewellsshop – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Costes Fashion, The Rubz, ModeMusthaves, Pracht & 4EverwithEveryone

Fotografie: Mauricio Plein

Vandaag heb ik een lekker comfortabel zondag-outfitje voor jullie klaarstaan. Gisteren moest ik even snel naar een afspraak in de stad en trok ik deze look uit de kast. Ik ben nog steeds helemaal verliefd op mijn marmerprint-blazer die ik een tijdje terug kocht bij Costes. De marble print mag gelukkig door naar het voorjaar; het is en blijft een grote trend. We gaan hem meer in accessoires zien, zo spotte ik van de week al een hele mooie marble sjaal. De marmerprint is op heel veel verschillende manieren te combineren, en dit voorjaar ga je hem vooral zien in combinatie met nude-, taupe en pasteltinten.

Je kunt zo’n blazer nu natuurlijk prima dragen met een blouse en een mooie leren skinny. Ik heb het eens over een heel andere boeg gegooid en heb gekozen voor sneakers. Wel met roségouden details – totaly me. De tas kreeg ik een hele tijd geleden van Accessorize en behoort nog steeds toe aan mijn favorieten. Verder heb ik mijn lookje afgestyled met verschillende, subtiele kettinkjes en lekker veel nudekleurige armbanden. Ik hoop dat ik je weer aan verse outfit-inspiratie heb kunnen helpen en wens je een fijne zondag toe! Ik hoor natuurlijk graag wat je van mijn look vindt.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1382392″]

Styled by Romy

11 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Marbles & pastels

  1. Dat jasje is echt heel mooi! Ik zie de laatste tijd steeds leukere dingen voorbijkomen die dan bij Costes vandaan komen. Over een tijdje toch maar eens even bij deze winkel kijken.
    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven