LOOK OF THE DAY: Marbles & pastels

2345678910Blazer: Costes Fashion – Top & faux fur pom pon: H&M – Lace bralette: Sam Friday – Broek: Vero Moda via Otto – Tas: Accessorize – Sneakers: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Kettinkjes: H&M & Jewellsshop – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Costes Fashion, The Rubz, ModeMusthaves, Pracht & 4EverwithEveryone

Fotografie: Mauricio Plein

Vandaag heb ik een lekker comfortabel zondag-outfitje voor jullie klaarstaan. Gisteren moest ik even snel naar een afspraak in de stad en trok ik deze look uit de kast. Ik ben nog steeds helemaal verliefd op mijn marmerprint-blazer die ik een tijdje terug kocht bij Costes. De marble print mag gelukkig door naar het voorjaar; het is en blijft een grote trend. We gaan hem meer in accessoires zien, zo spotte ik van de week al een hele mooie marble sjaal. De marmerprint is op heel veel verschillende manieren te combineren, en dit voorjaar ga je hem vooral zien in combinatie met nude-, taupe en pasteltinten.

Je kunt zo’n blazer nu natuurlijk prima dragen met een blouse en een mooie leren skinny. Ik heb het eens over een heel andere boeg gegooid en heb gekozen voor sneakers. Wel met roségouden details – totaly me. De tas kreeg ik een hele tijd geleden van Accessorize en behoort nog steeds toe aan mijn favorieten. Verder heb ik mijn lookje afgestyled met verschillende, subtiele kettinkjes en lekker veel nudekleurige armbanden. Ik hoop dat ik je weer aan verse outfit-inspiratie heb kunnen helpen en wens je een fijne zondag toe! Ik hoor natuurlijk graag wat je van mijn look vindt.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1382392″]

11 Comments
 • Tineke
  februari 7, 2016

  Dat jasje is echt heel mooi! Ik zie de laatste tijd steeds leukere dingen voorbijkomen die dan bij Costes vandaan komen. Over een tijdje toch maar eens even bij deze winkel kijken.
  Liefs

  • Styled by Romy
   februari 7, 2016

   Klopt, ik vind het ook echt een leuke winkel! Je kunt natuurlijk wel vast marble accessoires dragen in de tussentijd 😉 liefs

 • Hina Naz
  februari 7, 2016

  looking damn gorgeous xx

  true fashion diva :* keep in touch

  beautydrugs.blogspot.com

 • Bertine
  februari 7, 2016

  wat een gave outfit! echt tof geccombineerd! die blazer heb ik nog nooit ergens gezien, I want it!!

 • Mariska
  februari 7, 2016

  Wooow zoooo mooie blazer <3 heerlijke outfit!

 • Bernice
  februari 7, 2016

  Wauw die blazer is echt geweldig!

 • alexa
  februari 8, 2016

  Wat een super leuk jasje en voor de rest ook leuke outfit!

 • Chantal
  februari 9, 2016

  Leuke outfit! x Chantal http://www.commedescoco.nl

 • Linda
  februari 9, 2016

  Oh wauw deze kleuren zijn niet alleen in accessoires mooi, maar zeker ook in een outfit!

 • Patricia
  februari 9, 2016

  Love it! Fijne inspiratie 🙂

 • Cynthia - Liefde voor mode
  februari 10, 2016

  Fijne outfit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *