Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT: SS17 Pressdays

Naast mijn verjaardag had ik gisteren nóg iets leuks op de planning staan, namelijk de persdagen in Amsterdam. Eens per half jaar organiseren PR-bureaus namelijk hun open dagen voor stylisten, bloggers, redacteuren- en andere pers. Hoe leuk is het dan om met een heerlijk drankje en cupcakes of macarons in je hand te netwerken? Sommige bureaus- en merken maken altijd een waar feestje van hun persdagen met het meest heerlijke eten, meest mooie interieur en de meest prachtige collecties. Ik neem jullie mee en show jullie mijn favorieten voor zomer 2017 (en een klein beetje najaar/kerst 2016). Enjoy!

0pressdays1Deze prachtige tas van Essentiel Antwerp zag ik bij Oona.

0pressdays2aMen is een heel minimalistisch, subtiel sieradenmerkje met daarin veel religieuze elementen, zoals rozenkransen en ringetjes met kruisjes.

0pressdays3De zomercollectie van Ana Alcazar bárst van de roze- en roodtinten; een kleurenpalet dat me meteen doet denken aan Valentijnsdag.

0pressdays4Bij Oona is het bijna traditie om deze overheerlijke Red Velvet cake van De Drie Graefjes te eten.

0pressdays5Prachtige, kanten designerlaarsjes bij Rebelle – een online vintage heaven met designer schatten van bekend en onbekend Nederland.

0pressdays6De kerstcollectie van Yves Rocher stond ook uitgestald – hier heb je natuurlijk al uitgebreid over kunnen lezen op mijn blog!

0pressdays7Gisteren was ik jarig en blies ik alweer 25 kaarsjes uit. Natuurlijk moest ik even bij deze enorme ballon poseren ;-).

[show_shopthepost_widget id=”2103523″]

0pressdays8Essentiel Antwerp is toch altijd wel één van mijn favoriete merken bij de persdagen. Ook dit keer presenteerden ze weer een geweldige collectie.

0pressdays9De nieuwe collectie van Mason Garments, het favoriete sneakermerk van mijn vriend.

0pressdays10Loes Vrij heeft prachtige, unieke tassen van hoogwaardige kwaliteit. Haar tassen zijn vaak uitgevoerd in opvallende kleurtjes en eigenzinnige prints, maar tegelijkertijd heeft Loes ook hele tijdloze tassen in haar collectie zitten.

0pressdays12Bij Oona viel het me op hoe prachtig de showroom gedecoreerd was – vol geweldige, marble rozen, bloemenprints, goudkleurige bladeren en grote ballonnen.

0pressdays13Blouse van Essentiel Antwerp met statement kraag, nu al heel leuk onder een gebreide trui!

0pressdays14Ik had nog nooit zulke mooie rozen gezien, het lijkt wel een marmerprint!

0pressdays15Over de delicate armbandjes van Super Stylish had ik al eerder geschreven op mijn blog. Ik ben helemaal blij met mijn heart bracelet!

0pressdays16Natuurlijk moet er op een persdag ook genoeg gedronken worden, daarom werden we getrakteerd op dit heerlijke fruitwater met dragonfruit en sinaasappel.

Wat vind ik het toch altijd heerlijk om na zo’n drukke dag weer met verse mode-inspiratie naar huis te gaan. Komende tijd vertel ik jullie nog veel meer over de komende collecties voor alweer het voorjaar, en voor vandaag wens ik jullie een hele fijne dag! Wat is jouw favoriete item hierboven?

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT: SS17 Pressdays

  1. De collecties zien er goed uit! Zelf ben ik ook nog naar de persdagen geweest. Altijd leuk om te kletsen en bij te praten over de nieuwe merken. Gaaf die ballon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven