Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mijn moeder verrassen met Kneipp

Kneipp is een merk waar ik al langere tijd mee werk, en dat ook helemaal bij mij past. Het is een natuurlijk beautymerk met eerlijke producten, vrij van schadelijke stoffen en dus ook perfect te gebruiken bij een gevoelige huid. Ze lanceren vaak nieuwe producten en maken hierbij gebruik van planten en kruiden. Omdat Kneipp dit jaar een stand had bij de Libelle zomerweek, werd ik uitgenodigd om langs te komen.

Met mijn moeder weliswaar, want het is natuurlijk Moederdag geweest en dit was natuurlijk een extra leuk cadeau. Ook was mijn moeder op Moederdag met vakantie en kon ik haar dus die dag niet zien. Ik was nog nooit naar de Libelle zomerweek geweest en was dus erg benieuwd. Ik hoorde veel positieve geluiden om me heen, maar had eerlijk gezegd wel een beetje een vooroordeel – was dat niet heel erg Huishoudbeurs-achtig?

Toen we eenmaal aan het Almeerderstrand aankwamen en het enorm grote terrein op liepen werd mijn enthousiasme aangewakkerd. Wat een top locatie en wat een fantastisch zomerweer hadden we. De tenten waarin alle merken zich vestigden waren allemaal gezellig ingericht, en er was voor ieder wat wils aanwezig. Je had er mooie beautymerken, kon er shoppen bij boetieks en bij grotere merken en kon meedoen aan diverse workshops.

Wij hebben er uiteindelijk de hele dag rondgelopen dus het was het dubbel en dwars waard! Het doel van mijn bezoekje was natuurlijk de Kneipp stand. We werden hartelijk ontvangen door Susan van Kneipp, die ons uitgebreid over alle productlijnen en over de Kneipp filosofie vertelde. Ik kwam erachter dat ik al heel veel producten had geprobeerd en ook al veel wist over de verschillende geuren.

Toch waren er ook nog producten die ik nog níet kende. Wist jij al dat Kneipp ook een thee-collectie heeft, een lijn badproducten voor kids en ook een mannen-lijn? Ik in ieder geval niet! Nadat mijn moeder en ik op de mooie, ruime stand waren rondgeleid werden we enorm in de watten gelegd. We mochten namelijk beide een goodiebag vullen met onze favoriete producten. Wauw, wat een mega verrassing.

De producten die ik koos zien jullie de komende tijd zeker terug op mijn blog. Het zullen voornamelijk bodyproducten zijn, maar ook een hele fijne voet butter voor droge voeten en ik heb zelfs thee meegenomen om thuis te proberen. Na het bewonderen van de Kneipp stand zijn mijn moeder en ik nog even wezen shoppen op de zomerweek en hebben we de rest van de dag aan het water genoten van heerlijke lunch.

In samenwerking met Kneipp.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven