Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Een nacht in het Pulitzer met Hunkemöller

Het Pulitzer hotel is zo’n hotel waar je normaal gesproken alleen maar van kunt dromen. Het idee alleen al, dat je een nacht in de waanzinnig mooie Pulitzer Suite doorbrengt – we kennen allemaal het inmiddels iconische interieur van deze befaamde Suite. De marmeren badkamer, het enorme prinsessenbed, het vintage look bad dat middenin de Suite staat – we hebben het allemaal voorbij zien komen op de Instagram-foto’s van onze favoriete bloggers.

Ik kom op de meest prachtige events– en plaatsen dankzij mijn blog, en ik beland soms in situaties waarin ik mijzelf echt even moet knijpen. Maandag was zo’n situatie. Ik mocht namelijk een nachtje slapen in de Pulitzer Suite.. OMG. Natuurlijk had ik er wel een doel, want ik mocht namelijk persoonlijk stijladvies gaan geven aan de winnares van de Hunkemöller Fashion Fever winactie.

Hilgré, een super leuke en spontane meid die mij ook nog eens jarenlang volgt, werd gekozen als gelukkige winnares en mocht haar vriendin Marloes meenemen als +1. Eenmaal in de Pulitzer Suite stond mijn kledingrekje met persoonlijke favorieten al klaar. Wanneer ik namelijk stijladvies geef aan klanten, begint het altijd bij de basis – welke basics mogen er écht niet ontbreken in een kast?

Na een kort voorstelrondje, een heerlijke mini-high tea compleet met macarons, heerlijke thee, vers fruit en meer lekkers kon het vragenvuur beginnen. De meiden hadden beide moeilijk combineerbare items meegenomen, waar ik dan weer mooi leuke sets mee kon samenstellen. De miskopen bleken helemaal geen miskopen te zijn – Hilgré bracht een geweldig, zilverkleurig rokje mee die zo van mij had kunnen zijn.

We mochten aansluitend shoppen in de mooie Hunkemöller Flagship store aan de Amsterdamse Kalverstraat, en dat is natuurlijk lingerie heaven. Drie verdiepingen vol moois, van Private Collection tot lounge wear. De zeer vakbekwame sales advisors hielpen ons graag, en Hilgré en Marloes mochten natuurlijk naar hartenlust shoppen van hun gewonnen gift cards.

De meiden hadden toch wel als gemeenschappelijk doel dat ze wel eens wat meer uit de band mochten springen met hun kleding. Dat betekende dus weg met veilig en ‘altijd goed’ zwart, op naar opvallende kleuren, luxe pasvormen en rijke materialen. Ik mocht natuurlijk ook wat suggesties doen en uiteindelijk verlieten we de Flagship store allemaal met een goedgevulde Hunkemöller bag! Ja, Fleur en ik ook, want ook wij konden het niet laten om te shoppen.

Fleur was natuurlijk mee als mijn partner in crime, maar de volgende dag was het aan ons om te shinen in Hunkemöller lingerie. Mijn goedgevulde koffer zat namelijk vol Hunkemöller body’s, kanten kimono’s, spannende bh’s en stijlvolle slips. Ik wilde al een tijdje shooten in lingerie, en dat komt ook wel doordat ik altijd maar een eenzijdig beeld van mezelf op social media liet zien – veel roze, girly..

Ik heb natuurlijk ook een andere kant. Ik ben gek op mooie lingerie en zie dit echt als een dagelijks accessoire waardoor ik me vrouwelijk en verleidelijk voel. Daarbij hoop ik als curvy blogger mét rondingen (hallo heupen, billen en borsten) uit te dragen dat je er mag zijn, ongeacht je maat, lengte, huidskleur of figuur. Wij vrouwen willen ons allemaal mooi en zelfverzekerd voelen, en met de juiste lingerie krijg je natuurlijk een enorme boost.

Ik zit gewoon heel lekker in mijn vel en voel absoluut de drang om mijn volgers aan te moedigen om hun rondingen te vieren. Ik houd van mijn rondingen, van mijn Hollandse bovenbenen en van mijn smalle taille. Laten we onze lingerie juist inzetten om de onderdelen van ons lichaam te accentueren, waar wij trots op zijn. Show die smalle taille met een longline BH die je slanke middenrif accentueert. Draag een slip met hoge taille voor een zandloper-effect.

Wij vrouwen hebben allemaal verschillende kanten en buien. Het ene moment voel je je verleidelijk en de volgende dag zit je liever in je onesie op de bank. Ik vind dat je je hiernaar mag kleden. Lingerie is er juist voor elk moment en voor elke mood. En het is ook wel eens heel fijn om jezelf in het middelpunt te zetten en je vrouwelijkheid te vieren. Ik wil het Pulitzer Hotel bedanken voor hun schitterende Suite, ik had geen beter decor voor onze lingerie-shoot kunnen bedenken.

Verder wil ik de beste fotografe in het land, namelijk mijn vriendin Fleur, bedanken voor haar vakkundigheid om mij zo mooi op de foto te zetten. Erg fijn dat je gewoon weet dat het allemaal goed komt omdat zij achter de lens staat. Dan natuurlijk Hunkemöller, die mij de ruimte geeft om mijn eigen ideeën in te brengen zodat we samen tot iets moois komen. En uiteraard What a Wonderful Day voor de prachtige ballonnen.

Styled by Romy

2 gedachten over “Een nacht in het Pulitzer met Hunkemöller

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven