Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Birthday girl

& Other Stories jacquard sweater / Mango military jas / MICHAEL Michael Kors rok / Miss KG navy enkellaarsjes / Kate Spade horloge / Henri Bendel & Ted Baker armbanden / Mango tassel oorbellen / Kate Spade faux fur cat pom pom / Stila ‘Eyes are the Window’ Shadow palette / Urban Decay ‘Vice’ lipstick in ‘Backdoor’ / DIVA crossbody bag

Omdat ik vandaag alweer 25 kaarsjes uitblaas, leek het me leuk om mijn ultieme B-day outfit voor jullie bij elkaar te shoppen! Al eerder konden jullie lezen welke items er bovenaan mijn verlanglijstje staan, en vandaag show ik jullie mijn ultieme birthday look. Het wordt een drukke dag, want ik ga samen met Lieke verschillende persdagen- en evenementen in Amsterdam bezoeken. Gisteravond heb ik de slingers en ballonnen al samen met mijn vriend in ons appartement opgehangen, en dit weekend vier ik mijn verjaardag voor vrienden en familie. Ik heb er superveel zin in om iedereen weer te zien!

Vanavond ga ik uit eten met mijn vriend, en dat doe ik natuurlijk wel in een stijlvolle, feestelijke outfit. Omdat ik zo dol ben op de velvet trend, shopte ik deze prachtige jas bij Mango. Deze star sweater van & Other Stories en het gouden rokje met pailletten van MICHAEL Michael Kors zijn 2 items die ik beide maar wat graag in mijn kast zou willen hebben hangen! Mijn outfitje is helemaal af met donkerblauwe enkellaarsjes en een nude-gouden make-upje. Wat vind jij van mijn ‘would love to wear’-outfit? Houd mijn blog in de gaten voor een uitgebreid pressdays-report!

[show_ms_widget id=”35956931″ image_id=”41807943″ width=”621″ height=”446″]

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”2099980″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven