Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Zo draag je de tutu naar een festival

_____________________________________

T-shirt: Scotch & Soda | Champagne-kleurige tutu: The Tutu Shop | Crossbody bag: Accessorize (oud) | Stud booties: Bronx Selectors | Western belt: Stradivarius | Oorbellen: ADORE Jewelry | Kettinkjes: Costes Fashion, Beadies & My Jewellery | Ring: The Wild Babes | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

De tutu. De ene vrouw moet er niet aan denken, en de andere categorie voelt zich er helemaal een prinses in. Ik behoor tot die laatste categorie, maar dat had je vast al verwacht. Ik vind alles wat me maar aan prinsessen doet denken leuk, en ik voel me net een wandelende suikerspin wanneer ik mijn tutu draag. Een tutu leukt het straatbeeld dan ook helemaal op.

Ik kreeg een mailtje van The Tutu Shop of ik mijn ideale festival look met een tutu naar keuze wilde stylen. Nu ben ik natuurlijk best wel lang en heb ik aardige heupen, en daardoor vroeg ik me wel heel even af of ik dan wel zo’n volumineuze rok zou willen dragen. Maar: The Tutu Shop heeft verschillende lengtes waardoor vrouwen met welk type figuur dan ook, er kunnen slagen. Ga voor mini, midi of juist lang – de keuze is aan jou.

Ik koos voor de romantische en stijlvolle midi-lengte waarmee je alle kanten uit kunt. Hoewel ik hem zeker ook zou dragen tijdens een cocktailparty of op mijn verjaardag binnenkort, was de opdracht natuurlijk een festival. De rok eist uiteindelijk alle aandacht op, dus ik vind het het mooiste om de top dan rustig te houden. En om binnen een neutraal kleurenpalet te werken. Ik koos voor een casual, ruim vallend, wit T-shirt.

Hier kun je natuurlijk heel nonchalant een knoop in leggen zodat je je middenrif iets laat zien, of je steekt het shirt in de rok. Een western belt zorgt natuurlijk voor extra accent op je taille én geeft een instant festival vibe. Over western gesproken: western laarsjes worden trouwens dé schoenentrend van najaar 2018. Die kun je dus mega leuk onder je tutu dragen! Natuurlijk draag ik weer lekker veel sieraden en een handige crossbody bag bij de look.

Mocht je nou ook een tutu willen shoppen – in welke kleur of lengte dan ook, gebruik dan zeker even mijn persoonlijke kortingscode STYLEDBYROMY. Hiermee ontvang je 15 % korting op je gehele bestelling – geldig tot en met 30 september 2018. Leuk om die laatste festivalletjes mee af te struinen, maar ook om de tutu alvast in je kast te hebben hangen voor het feestseizoen! Wat is jouw mening over de tutu? Hoe zou jij hem stylen naar je favoriete festival?

In samenwerking met The Tutu Shop.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven