Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Fall ready

______________________________

Jurk met print: Miss Y via Yoek Fashion | Crossbody bag: Onbekend | Cut-out boots: Sacha | Western belt: Stradivarius | Kettinkjes: My Jewellery, Costes & Beadies | Horloge: Rosefield | Ring: The Wild Babes | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt een herfsttype. Ik ben helemaal gelukkig wanneer de blaadjes aan de bomen rood beginnen te kleuren, het buiten regent en de temperaturen dalen. Soms kan de omschakeling van je zomer- naar herfstgarderobe best een dingetje zijn. Het is buiten vaak wat frisser, maar nog niet koud genoeg om je meteen helemaal in te pakken. Wat draag je tijdens die overgang van seizoenen?

De oplossing voor mij is een wat langere jurk. Nu draag ik die sowieso al, want ik vind korte, strakke jurken niet zo mooi bij mijn figuur en lengte. Een langere, iets losser vallende jurk vind ik vaak net wat spannender omdat je er niet meteen alles in laat zien. Nu heb ik echt een hekel aan panty’s, dus ik draag deze beauty van Miss Y gewoon met blote benen. Wanneer je er een biker boot onder draagt kan dat prima.

Ik vind het heel erg mooi om de wat romantische, zwierige stof van de jurk te combineren met een grove boot. Oftewel: het zoeken van tegenstellingen binnen een outfit. De print uit deze jurk is natuurlijk fantastisch en heb ik ook al gespot bij Zara, dat wordt dus wel een dingetje denk ik. Om het geheel af te maken kun je er natuurlijk een western belt bij dragen om dat extra accent op je taille te leggen. Ben jij al een beetje klaar voor de herfst?

In samenwerking met Yoek Fashion.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.