Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Sneakers onder een outfit stylen

Waar ik vroeger een echt hakken-meisje was en deze standaard ook elke dag naar school aantrok, ben ik er inmiddels achter dat een sneaker toch een stuk comfortabeler loopt. Ik draag elke dag sneakers onder mijn outfits en ben erg blij dat sneakers er tegenwoordig ook gewoon ‘gekleed’ en net uit kunnen zien. Het is namelijk zo dat ik niet zo houd van té sportieve outfits, daarom ben ik erg gecharmeerd van de witte sneaker.

We weten allemaal wel dat de witte sneaker onder vrijwel elke outfit past. Een look wordt er meteen lekker clean en stijlvol van. Nu hoeft een witte gymp niet meteen heel basic te zijn – je shopt ze momenteel met opvallende veters, met prints of dessins, in opvallende materialen-combinaties of met een fijne platform eronder. Lijken je benen meteen een stuk langer.

Zoals je op de outfitfoto’s ziet, draag ik míjn platform sneakers van Tommy Hilfiger juist onder een jurkje. Ik heb gekozen voor een fris wit midi-jurkje met het accent op de taille. Door de ananas-print wordt het geheel minder sportief, maar door de korte mouw en het kraagje heeft de look wél weer een sporty accent. Deze sneakers van Tommy Hilfiger zijn momenteel mijn favoriet – heel erg up to date door de combinatie rood-wit-blauw.

Omdat ik mijn look wel draagbaar naar bijvoorbeeld mijn werk, afspraken of meetings wil houden, denk ik dat een witte, cleane sneaker onmisbaar is. Om de outfit wat meer eigen te maken kun je ervoor kiezen om je favoriete sieraden erbij te dragen. Ook koos ik voor een kleuraccent in de vorm van een koraalroze tas.

De mogelijkheden bij het combineren van sneakers zijn natuurlijk eindeloos. Draag ze naar je werk onder een hip broekpak, of misschien wel onder een mooie midi-rok met een nettere blouse erboven. Wees ook niet bang om met verschillende prints te mixen. Een sneaker met bijvoorbeeld polkadots of een hippe sterren-print erop kan natuurlijk prima gemixt worden met andere prints. Blijf voor het gemak wel binnen hetzelfde kleurenschema.

Mocht je nu ook denken, ik wil graag een nieuw paar sneakers voor het najaar of juist om de fijne temperaturen van nu nog even te rocken, dan heb ik een goede tip voor je: Sneakers4u. Je kent het misschien wel: je bent urenlang online aan het zoeken naar een leuk paartje, maar er is zóveel aanbod en zoveel verschillende trends dat je het even niet meer weet. Op Sneakers4u tref je momenteel meer dan 180.000 sneakers van ruim 2500 merken.

Het is de grootste sneaker-zoekmachine van Nederland, en daarnaast hebben ze bij Sneakers4u meer dan 2500 verschillende modellen geïdentificeerd waardoor het nog makkelijker wordt om jouw droom-sneakers te vinden. Het aanbod is enorm: ruim 140 verschillende internationale webshops zijn aangesloten. Recent heeft Sneakers4u een prijsvergelijkingsmodule toegevoegd; hiermee maak je in een handomdraai de vergelijking tussen jouw favoriete modellen.

Wat ik erg handig vind, is dat je op de homepage meteen de nieuwste releases vindt. Zo zie je in één oogopslag wat er allemaal nieuw is. En voor handige inspiratie bezoek je de speciale sneaker-blog. Hier vind je dan weer leuke stylingtips, maar ook advies over het onderhoud van jouw sneakers. Momenteel zijn de Adidas Superstar, Nike Air Max 1, Nike Air Force en de Vans Old Skool de meest populaire modellen.

Mocht je deze nu ook willen aanschaffen dan kun je online direct een prijsvergelijking maken tussen de verschillende, betrouwbare webshops. Ikzelf wil zeker de Fila Disruptor nog even scoren, maar ben er nog niet uit welke kleur dat gaat worden. Gelukkig hebben ze bij Sneakers4u wel 57 verschillende uitvoeringen waardoor ik uitgebreid de keus heb. Zo is de Disruptor er zelfs in roségoud! Ik weet wel waar ik mijn sneakers voortaan ga scoren. 😉

In samenwerking met Sneakers4u.

Styled by Romy

3 gedachten over “Sneakers onder een outfit stylen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven