Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Zapaka boutique NYE look

Voor mij geen NYE-outfit stress dit jaar, want Zapaka boutique stuurde me een mailtje of ik niet een jurk uit hun mooie collectie wilde selecteren. Ik kende deze online shop nog niet, maar was wél meteen onder de indruk want je vindt hier een schat aan vintage look items. Van korte, kanten jurkjes tot complete avond-look in maxi – het kan er allemaal.

Erg handig is dat Zapaka haar jurken op categorie heeft ingedeeld. Zoek je een klassiek, ‘altijd goed’ zwart jurkje, een gala-jurk of een model in kant? Zapaka heeft niet alleen mooie jurken in vintage stijl, maar ook mooie fluwelen tops en accessoires waarmee je je look kunt completeren. Ik vond het erg moeilijk kiezen, want zo’n satijnen maxi slip-dress of een cocktailjurkje met veren is natuurlijk ook erg verleidelijk.

Uiteindelijk ging ik voor dit zwarte exemplaar met kant. Ik houd meestal niet van een hele korte mouw, maar bij deze jurk vind ik dat geen probleem. Ik ga er namelijk toch een zwarte oversized blazer of een gebreid vest op dragen. Er zit een onder-rok in en een laagje stof ter hoogte van je BH, waardoor precies de goede delen van je lichaam doorschijnend zijn.

Doordat het model wat hoog gesloten is, koos ik ervoor om los te gaan met mijn favoriete kettinkjes. Ook een paar statement oorbellen en een tas bezet met parels mocht niet ontbreken. Het leuke aan de kanten jurk is dat je hem op verschillende manieren kunt stylen. Onder deze look droeg ik mijn Dr. Martens om de boel niet te tuttig te hebben.

In de zomer zou ik het jurkje zo dragen naar een festival met een paar biker boots. Draag hem met een goede sandaal met hak naar een cocktail, of ga voor klassieke laarzen of overknee boots. Je zit altijd goed. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je natuurlijk de allermooiste jaarwisseling en het beste in 2020 voor jou en je dierbaren.

In samenwerking met Zapaka boutique.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven