Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Femme Luxe winter looks

Daar ben ik weer met een nieuw Femme Luxe artikel! Jullie weten vast wel dat ik regelmatig met ze samenwerk en dat ik vaak enorm leuke items uit heb gekozen. Ook vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost klaarstaan met daarin vier looks die ik het allerliefste draag in de winter. Want hoe zie je er een beetje stijlvol uit, maar tegelijkertijd ook warm?

Ik begin met een hot item – de PU top/blouse. Op zich is dit eigenlijk meer een soort van overhemd, maar vanwege de lengte kan hij prima door als jurk dacht ik zo. Door de lange mouwen is hij heel gemakkelijk op zichzelf te dragen. Ik heb hem gestyled met een panty en een kanten slip dress eronder. Dr. Martens en je bent good to go. Ik vind dit trouwens ook zeer mooi met een paar over the knee boots!

De leren jurk kun je supermooi dragen richting de feestdagen. Je draagt er een goede hak onder en bent klaar voor je kerstborrel- of diner.

Mijn all time favorite in de winter is de jumper-dress. Deze heeft mijn favoriete kleur, oftewel (bijna) wit, en ik was nog op zoek naar zo’n item. In de winter draag ik juist graag verschillende tinten wit namelijk. De gebreide jurk is perfect te dragen met… alles! Ik heb hem bijvoorbeeld aan met een panty, maar ook met leren legging is hij super. Draag er wel even een riem in je taille bij.

In het najaar draag ik heel graag laagjes. De utility trend is nog steeds een populaire trend en dit kenmerkt zich door het kleurenpalet van army groen en verschillende aardetinten. De utility jacket die ik hier draag kan ook door als overhemd/jasje of zelfs mini-jurk. Helaas was ik daar met mijn 1.75 te lang voor dus ik heb hem gestyled op een leren legging.

De witte blouse die ik eronder draag komt ook van Femme Luxe. Deze is lekker lang en draag ik dus op al mijn leggings. De witte blouse is altijd onmisbaar in iedere garderobe en ik heb deze in een paar maatjes groter besteld voor de oversized look. Extra tip: tijdens en na de feestdagen draag je die glitter-rok of pailletten-broek natuurlijk casual door met witte blouse!

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven