Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Winter basics van Femme Luxe

Het toevoegen van winterse basics aan je kast is altijd welkom, want ook ín de winter blijf ik natuurlijk gewoon doorzoeken naar de perfecte basis items. Als je mij vraagt naar die echte onmisbare items in het koude najaar dan zeg ik: een goede lange mantel, een lange en korte teddy coat, een high waist pantalon in verschillende kleuren, een paar grove biker boots, een paar hogere (overknee) laarzen en natuurlijk een overvloed aan breisels.

Het is inmiddels een traditie dat ik items mag kiezen bij Femme Luxe, en dit keer plaatste ik een hele basic bestelling. Ik vond de perfecte, oversized jumper in zowel beige als zwart. Had ik beide nog niet in mijn kast, gek he? De trui, die er volgens mij ook nog in grijs is, heeft de perfecte lengte om hem eventueel als jurk te dragen.

Ik ben daar zelf iets te lang voor, maar met een langere witte blouse of een onderjurkje eronder gaat het perfect. Een zwarte PU legging (niet op de foto) had ik al, maar die bestelde ik gewoon nog een keer. Op comfortabele dagen is een PU legging, een grote trui, een lange teddy jas en mijn Dr. Martens mijn go to look namelijk.

Als laatste bestelde ik ook nog een zwarte PU bodycon jurk (niet op de foto), waar je ook weer verschillende kanten mee op kunt. In eerste instantie is deze erg bloot; ik zou hem met een spannende body of goede BH wel naar een feestje dragen. Maar draag er een trui op met riempje en hij kan door als rok! Je zou hem ook nog over een witte blouse heen kunnen dragen – opties genoeg.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven