Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Deze producten gebruik ik voor mijn daily make-up look

Omdat we tijdens deze periode allemaal zoveel mogelijk tot helemaal thuis zitten, hebben we ineens zeeën van tijd die we kunnen invullen met favoriete bezigheden. Nu is beauty een enorme passie voor mij, en was ik hier dagelijks al veel mee bezig, maar nu heb ik nét even wat meer tijd voor een uitgebreide skincare- of make-up routine.

Dat houdt in dat ik er heerlijk de tijd voor kan nemen, een fijne playlist aan kan zetten en uitgebreid kan experimenteren. De laatste tijd is mijn voorkeur steeds meer uitgegaan naar de wat luxere merken. Als ik kijk naar mijn huidverzorging, dan is Clinique al jarenlang favoriet. En sinds kort is daar Kiehl’s bij gekomen – ik ben groot fan van hun Avocado Eye oogverzorging. Ook heeft Kiehl’s hun Ultra Facial Cream; voor mij dé dorstlesser voor mijn ietwat droge, trekkerige huid.

Ik geloof dat perfect op jouw huid afgestemde skincare dé sleutel is voor het ultieme canvas voor je dagelijkse make-up. Daarom breng ik bovenstaande twee producten ‘s morgens én ‘s avonds trouw aan.

De basis
Ik begin elke dag met de Clinique ‘Even Better’ foundation – te koop via Douglas. Deze foundation is perfect voor als je een subtiele no make-up look wilt. Ik vind hem erg fijn door zijn lichte, luchtige textuur. Ik breng mijn foundation al deppend aan met de beautyblender. Om een gezonde, sunkissed glow te krijgen gebruik ik vaak een paar druppeltjes zelfbruiner voor mijn gezicht.

Ook deze dep ik met mijn beautyblender in de huid, gevolgd door een concealer onder mijn ogen. Ook stip ik hiermee enkele oneffenheden aan. Nu zit de basis erop! Om mijn huid naturel te laten ogen nevel ik hier altijd nog een setting spray overheen. Mijn basis fixeer ik met een gezichtspoeder, gevolgd door een bronzer.

Get that glow
Omdat ik een bronzing poeder zo’n enorm veelzijdig product vind, wilde ik er nog iets dieper op ingaan. Je kunt er namelijk erg veel mee! Gebruik je bronzer om te contouren bij de jukbeenderen, langs de neusbrug en langs je kaak. Goed uit blenden en de botstructuur in je gezicht komt mooi naar boven. Tip: gebruik een bronzer ook eens op de oogleden en langs de onderste wimperrand. Dit zorgt voor een diepere blik.

Mijn gebronste look maak ik af met een blusher in poedervorm. Ook hier heb ik een goede tip voor: breng de blush opwaarts aan voor een liftend effect. Pak ook een subtiel stukje neusbrug en de bovenkant van het voorhoofd mee. Zo zie je er in no time uit alsof je net buiten een frisse neus hebt gehaald. Een highlighter, ook in poedervorm, breng ik vervolgens aan op de jukbeenderen langs de cupido-boog en op de neusbrug.

Brows
Tijd voor de wenkbrauwen! Deze kam ik eerst omhoog met een borsteltje. Hierna zet ik subtiel met een donker, chocoladebruin potloodje een lijntje langs de onderkant van mijn wenkbrauwen. Ook omtrek ik de bovenkant heel subtiel. Hierdoor komt er meer vorm in mijn brows. Ik vul ze vervolgens in met een donkerbruin wenkbrauw-poeder en kam ze nog even omhoog met een gel.

The eyes
Het accent ligt bij mij vaak op de ogen! Als het goed is heb je al een intense oogopslag door de aangebrachte bronzer. Ik zet met een zwarte eyeliner-pen een heel subtiel lijntje in de buitenste ooghoek. Ik teken dus als het ware een extra wimper. Niets meer! Zwart maakt de ogen optisch kleiner, dus ik trek geen complete lijn door.

Wil je nóg meer intensiteit: breng dan een wit óf huidkleurig potloodlijntje aan in de waterlijn. Dit trucje gebruik ik al heel lang; het zorgt ervoor dat je blik er wakker en fris uit ziet. Ook na een nachtje minder slaap. Ook lijkt het door dit lijntje alsof je ogen optisch witter en dus helderder zijn!

Ik breng vervolgens nog een toefje highlighter aan op het wenkbrauw-bot en in de binnenste ooghoeken. Als laatste een mascara en klaar!

Lips
De basis voor een mooie lip is toch wel mijn all time favorite: The Original Salve Lippenverzorging van Rosebud. Dit product zorgt ervoor dat jij geen velletjes meer hebt onder je (vloeibare) lipstick – of ander product. Sinds kort gebruik ik het NYX Suède Matte Contourpotlood in de kleur ‘Brunch Me’. Dit potlood heeft een perfecte, warme ondertoon waardoor je hem heel mooi onder bijvoorbeeld een bruin- of mokka tint kunt inzetten.

Hierdoor wordt de bruine kleur wat levendiger. Ook weer een trucje! Ik werk zelf het liefste met een lip liquid – ik vind deze textuur het meest fijn en het is voor mij prettig om met een applicator te werken. Nu mijn make-up perfect zit, is het tijd voor een dun laagje setting spray. En klaar ben je! Binnen deze dagelijkse make-up kun je natuurlijk volop variëren met verschillende producten.

Daarvoor verwijs ik je heel graag door naar hét online beauty walhalla: Douglas. Ik ben groot fan en bestel hier zeker meerdere keren per maand wel een nieuw beauty item. Daarnaast is het natuurlijk een groot pluspunt dat je hier zoveel fijne, exclusievere merken vindt! Ik ben benieuwd naar jouw dagelijkse beauty favorieten.

In samenwerking met Douglas. / Afbeeldingen van producten zijn eigendom van Douglas.

Styled by Romy

2 gedachten over “Deze producten gebruik ik voor mijn daily make-up look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven