Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Spring ready met Femme Luxe

Daar ben ik weer met wat verse Femme Luxe looks! Ik mag natuurlijk zeer regelmatig nieuwe lookjes selecteren en de ene keer zit er wat meer naar mijn smaak bij dan de andere. Nu heb ik een voorliefde voor opvallende, statement tops. Ik houd van grote, larger than life mouwen, grote schouders, transparant, stipjes, mesh, kant, je noemt het maar.

Lucky me, want deze tops zijn enorm populair op dit moment. En dat is ook niet zo gek. Ze zijn namelijk verrassend flatteus. Heb jij bijvoorbeeld een peervormig figuur en dus meer heup en bovenbeen, dan zorgt een statement top juist dat je lichaam wat meer in balans komt. En dat het volume naar boven wordt verlegd.

Met een statement top zit je altijd goed. Neem een opvallende top en je bent direct klaar met een goede jeans en sneakers (downdressen) of tijdens een avondje uit met een (lak)leren broek en een goede hak. Of doe net als ik – mijn go to look is een pantalon met hoge taille, waar ik zo’n top dan in draag. Goede riem erbij, accessoires, Dr. Martens en klaar.

Het zal je niet verbazen dat ik deze top met statement mouwen meteen in twee kleuren naar huis klikte. Door de mesh mouwen, het strakke lijfje met ribstof, het doorschijnende, kanten materiaal en het bloempatroon ben ik helemaal blij. Ik bestelde de top met mesh mouwen zowel in zwart als wit en heb hier al veel complimenten over ontvangen.

Een ander item dat ik nog graag wilde hebben is een lakleren broekje. Misschien voor sommige meiden gewaagd, maar ik zag het helemaal voor me met een grote, oversized blazer of een grof breisel. Goede sneakers, Docs. Met uitgaan een spannende top en een sandaal met hak. Het is een beetje een gedoe om erin te komen maar hij paste me verrassend goed! Nu nog even kijken hoe ik deze ga stylen.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven