Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Wild at heart

__________________________________________________

Leopard jacket & vintage oorbellen: The Wild Babes | Jumper met sterren & crossbody bag: Zara | Flared legging: Didi | Witte laarsjes: Sacha | Kettinkjes: Beadies & My Jewellery | Horloge: Rosefield | Ring: Beadies | Armbandjes: Divers

Fotografie door Robin

Eindelijk weer een outfitpost! Ik voel me bijna schuldig na langer dan een week niks gepost te hebben, maar ik ben momenteel gewoon echt onwijs druk. Mijn baan neemt veel tijd in beslag en er lopen enorm leuke en spannende projecten momenteel, waarvan jullie natuurlijk snel meer gaan zien. Gisteren had ik lekker een dagje vrij en reisde ik af naar Den Bosch voor een shop ochtendje met mama.

Na de toepasselijke Bossche Bollen van Jan de Groot gegeten te hebben, sprak ik af met Robin om onze outfits nog even vast te leggen. Dat werd nog een heel werk, want we konden maar geen perfecte locatie vinden. Uiteindelijk lukte het ons om onze outfits in het prachtige zonlicht aan de gracht te fotograferen. Ik droeg mijn nieuwe leopard blazer van The Wild Babes, toch wel één van mijn favoriete online shops momenteel.

Nu kan ik me voorstellen dat jij denkt: leuk, zo’n luipaardprintje, maar wat móet ik ermee op een blazer? Ik denk júist dat je met een tikkeltje oversized blazer onwijs veel kunt. Want hoe leuk is hij bijvoorbeeld op een high waist mom jeans met een stoere boot? Ook kun je er natuurlijk een T-shirt met quote of een top met een ruitjes-, hartjes, sterren of stipjesprint onder dragen. Of combineer het jasje met een statement taille-riem die je er overheen draagt.

Qua kleurcombinatie kun je natuurlijk helemaal losgaan met de luipaardprint. Draag het spicy printje met roze en rood, of juist met ingetogen zwart, grijs of wit. Ook vind ik de dierenprint prachtig met okergeel (één van dé trendkleuren van nu). Vanwege temperatuur vrieskou die we momenteel in ons kikkerlandje hebben, koos ik voor een lekker zachte jumper met sterren uit een oude Zara-collectie.

Met een comfortabele flared legging, een koraalkleurig accent in de vorm van een fijne tas en een paar witte booties is mijn outfit helemaal af. Natuurlijk mogen mijn favoriete goudkleurige sieraden, waaronder die van Beadies, niet ontbreken. Wat vind jij van de look? Hoe zou jij de luipaard blazer combineren?

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven