Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Endless love

________________________________________________________

Velvet pyjama-top als blouse, Opulence Border stay ups & ‘Dunya’ longline BH: Hunkemöller | Gestipte midi-rok: Zara | Crossbody bag: Onbekend (gekocht in boetiek) | Witte laarsjes met studs: Sacha | Western belt: Stradivarius | Gouden oorringen: ADORE Jewelry | Layered necklaces: Beadies & My Jewellery | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie & edit door Fleur

Het is zondagochtend als partner in crime Fleur en ik elkaar treffen aan de Utrechtse grachten. Wat is ‘ons’ stadje toch mooi.. We omhelzen elkaar en kletsen vooral heel veel bij. We bereiden onszelf alvast mentaal voor op wat er komen gaat: shooten in de vrieskou. Soms bedenk ik me opeens hoeveel gestoorde dingen ik in de loop der jaren allemaal voor mijn blog heb gedaan.

Van klappertanden op de schaatsbaan, speciaal voor de foto, terwijl ik helemaal niet kán schaatsen, tot het lopen over straat met enórme heliumballonnen. Het wegsmelten in de volle zomerzon omdat je dat ene terrasje zo mooi Parijs-achtig vindt ogen, of juist bevriezen in de sneeuw. Mezelf meerdere keren op een dag omkleden, en dat zelfs buiten in de kou. En dan heb ik je nog niet eens verteld over die ene Oud-en-Nieuw shoot waarbij de glitters en confetti zelfs aan het plafond van het kantoor kleefden.

Een heel bed compleet opnieuw opmaken en volgooien met confetti-ballonnen en Insta-waardig eten, op een doodenge,sky high trap boven een industrieterrein poseren, heel Amsterdam wanhopig en half hysterisch door rennen omdat je maar geen goede foto-locatie kunt vinden, het niet mogen opeten van je fotogenieke ontbijtje voordat het picture perfect op de foto staat..

Been there, done that. Want we weten allemaal dat we voor De Perfecte Foto gewoon veel over moeten hebben soms. Sinds gisterochtend kan ik weer een nieuwe ervaring aan dat rijtje toevoegen: ik stond namelijk op straat in mijn BH. In mijn Hunkemöller BH, welteverstaan, want de foto’s in deze blogpost zijn geschoten voor een waanzinnige winactie die deze week op de kanalen van Hunkemöller online komt. Can’t wait!

Shop the Look

In samenwerking met Hunkemöller.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven