Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: Snel en makkelijk een klassieke make-uplook met red lips

Door beauty/tutorial-gastblogger Melissa

Hallo beauties, vandaag heb ik een simpele maar wel chique tutorial voor jullie! Hierin komen de klassieke eyeliner en tijdloze rode lippen naar voren. Dus wil je een snelle, makkelijke look voor bijvoorbeeld een date of verjaardag, check dan hier beneden mijn tutorial. Veel leesplezier!

Na het aanbrengen van je basismake-up (BB-cream, foundation, concealer, etc.) begin ik met mijn oogmake-up. Breng eerst een oogprimer aan om je oogmake-up long lasting te maken. Poeder je oogleden af, en breng een eyeliner aan. Doe dit zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. De eyeliner die ik hier draag, is van het merk Karaja. Dit is echt een super vloeibare eyeliner die je door middel van een kwastje aanbrengt. Met deze eyeliner heb ik een mooie wing gemaakt richting het uiteinde van mijn wenkbrauw. Wil je meer tips & tricks over een mooie winged eyeliner? In deze video die ik heb gemaakt geef ik je mijn persoonlijke eyeliner-tips.

23Mijn ogen houd ik vandaag verder heel rustig, omdat ik de focus op mijn chique, rode lippen wil leggen. Ik krul mijn wimpers met de wimperkruller van Leco. Daarna coat ik mijn wimpers met de ‘Lash Princess’-mascara van Essence, een goede budget aanrader. Mijn lippen zijn van mezelf best gekleurd en hartvormig. Door het Boho-lippotlood in #205 te gebruiken maak ik ze toch wat completer en voller. Daarnaast blijft de lipstick die ik nu ga aanbrengen, gedurende de dag beter op zijn plek zitten. Mijn favoriete koele rode lipstick is ‘Russian Red’ van MAC; een geliefde lipstick onder vele beautybloggers.

Het eindresultaat: vrouwelijk en classy! Zelf heb ik een beetje een faux bob gemaakt zodat het klassieke totaalplaatje compleet is. Deze klassieke make-uplook staat natuurlijk prachtig bij een little black dress.

Foto 8Dit zijn de producten die ik heb gebruikt voor deze look:
<3 Mac Soft & Gentle Highlighter
<3 Chanel 71 Malice Blush
<3 Mac Matte Lipstick in Russian Red
<3 Essence Lash Princess Mascara
<3 Boho Lip Pencil 205
<3 Wimperkruller van Leco
<3 Karaja Topliner Eyeliner in Black

Wat vinden jullie van deze chique look? Zouden jullie dit zelf ook dragen? Bedankt voor het lezen, en mochten jullie vragen hebben over deze look en/of leuke ideeën hebben voor een volgende tutorial, laat het me dan even weten via de comments. Tag me ook als je deze truc hebt uitgeprobeerd op Instagram en Facebook. Fijne dag beauties!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”992416″]

Styled by Romy

Een gedachte over “TUTORIAL: Snel en makkelijk een klassieke make-uplook met red lips”"

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven