Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: Vampy herfst make-up look

Door tutorial/beauty-gastblogger Melissa

Hallo beauties, het is alweer oktober wat betekent dat de herfst in volle gang is. Vanuit die gedachte heb ik een vampy, sexy herfstlook voor jullie gecreëerd! In mijn tutorial van vandaag leg ik je dan ook uit hoe je er zelf ook zo oogverblindend uit kunt zien, met behulp van mooie en rijke herfsttinten als warm bruin en bordeauxrood.

We beginnen natuurlijk met het aanbrengen van onze basismake-up. Kies voor een mooie, goed dekkende foundation of BB-Cream, en werk eventuele oneffenheden weg met een concealer. Breng gezichtspoeder aan voor een matterend, long lasting effect en kies voor een bronzer en/of blusher voor een healthy glow. Vul je wenkbrauwen in met een wenkbrauwpoeder, en kam ze in model met een wenkbrauwgel. Nu gaat het echte werk beginnen, want we brengen ter voorbereiding een oogschaduwprimer aan op de oogleden. De mijne is van Beyu, en zorgt ervoor dat mijn oogschaduw niet gaat verschuiven gedurende de dag.

w7-make-up-in-the-nude-palette-oogschaduwBron afbeelding

Met een blending kwast breng ik uit het W7 ‘In the Nude Palette’ een bruine, matte kleur (1) aan in mijn arcadeboog. Blijf hiermee blenden tot het geheel mooi smokey wordt. Vervolgens breng ik op het bewegend ooglid een roze tint (2) uit het palette aan; deze bevat een subtiele glans. Tip – maak je penseel hierbij vochtig, daardoor wordt het effect van je kleuren veel intenser. De lichtste kleur (3) uit het W7-palette is een soort matte highlighter; deze gaat dan ook op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Als je dit mooi vindt kun je ook een highlighter op je neusbrug en jukbeenderen aanbrengen. Omdat ik het geheel nog niet intens genoeg vind, breng ik de donkerbruine kleur (4) uit het palette aan in mijn arcadeboog om het geheel te versterken.

2Met mijn Karaja ‘Top Liner’ breng ik een lijntje aan tegen de wimperrand, en maak in een wing aan het uiteinde. Mascara maakt de look natuurlijk af, en versterkt de oogmake-up. Deze mascara is van Make-up Studio, namelijk de ‘4D False Lash’ in de kleur zwart. Mijn lippen vul ik in met de MAC ‘Matte lipstick’ in de kleur ‘Sin’. En klaar is de vampy herfstlook! Ik vind het eindresultaat heel mooi geworden en perfect passend bij de tijd van het jaar. Leuke combinatie is om je nagels ook bordeauxrood te lakken!

4Dit zijn de producten die ik, naast mijn basis make-up, heb gebruikt voor deze look;
<3 W7 ‘In The Nude’ palette
<3 Make-up Studio ‘4D False Lash’ in zwart
<3 Karaja ‘Top Liner’ in zwart
<3 MAC ‘Matte Lipstick’ in ‘Sin’

35Wat vinden jullie van deze vampy herfstlook? Zou je dit zelf ook dragen? Bedankt voor het lezen, en mochten jullie vragen hebben over deze look en/of leuke ideeën hebben voor een volgende tutorial, laat het dan even weten via de comments. Tag me ook als je deze truc hebt uitgeprobeerd op Instagram en Facebook. Fijne dag, beauties!

Shop the Vampy look[show_shopthepost_widget id=”1095052″]

Styled by Romy

3 gedachten over “TUTORIAL: Vampy herfst make-up look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven