Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: H&M Exclusive Beauty event met Manon Tilstra

Gisteravond was ik uitgenodigd voor het exclusieve event van H&M Beauty. Laatst heb je al op mijn blog kunnen lezen dat H&M haar beauty-lijn compleet vernieuwd heeft. Niet alleen met nieuwe producten, maar ook de verpakkingen hebben een ware make-over gekregen. Samen met mijn vriendinnetje Gita mocht ik de nieuwe H&M beautyproducten en make-up uittesten, onder het genot van een lekker drankje en een fijne beat van aanwezige DJ Emanuelle Vos. De vernieuwde beauty-lijn van H&M bestaat uit maar liefst 700 make-upaccessoires, haar- en bodyproducten. We konden meteen onze favoriete shoppen!

Er stond een team van visagisten klaar om hun beste tips & tricks met ons te delen. Ook kon je ter plekke worden opgemaakt. Misschien wel het leukste: (beauty)blogger en Youtuber Manon Tilstra was ook aanwezig. Nu volg ik niet veel vloggers en Youtubers, maar voor Manon maak ik graag een uitzondering. Elke dag kijk ik trouw haar vlogs, en ook die van haar vriend Dwayne, oftewel Pour Homme. Ookal ben ik 23 jaar oud, ik ben een echte fangirl van deze twee Youtubers en werd dan ook lichtelijk hysterisch toen ik ze mocht ontmoeten. Ja, ik weet het.

23Tijdens het event waren er ook nog superleuke activiteiten te doen, zo kon je bijvoorbeeld je nagels laten lakken in een H&M beauty-kleur naar keuze. Ook stonden er heerlijke macarons, cupcakes en fruitwater op ons te wachten. Ik heb uiteindelijk alleen een kleinigheidje gekocht, aangezien ik laatst ook al producten uit de beauty-lijn van H&M had gekocht. Daarover zal ik zeker een review schrijven. Misschien ga ik nog even terug naar H&M voor een prachtige paarse oogschaduw die ik had gezien, en ook voor het luxe oogschaduwpalet met verschillende groentinten. Een meisje kan nooit genoeg make-up hebben!

456Mijn favorieten? Ik kan eigenlijk niet kiezen, maar ik vind vooral de nagellak-collectie erg mooi. Er zaten hele mooie legergroene en paarse tinten tussen. Ook heeft H&M prachtige oogschaduwpaletten met 9 verschillende kleurtinten en een ingebouwd spiegeltje. En ik werd verliefd op een schitterende lipstick in een Kylie Jenner-achtige kleur. Zo chic! Als je naar de beauty-afdeling van H&M gaat, sla dan de make-upaccessoires niet over. H&M heeft hele leuke bakjes voor je kwasten, en glazen doosjes met roségoud waar je je make-up mooi in kunt etaleren.

Ik vond het H&M Exclusive Beauty event superleuk en geslaagd. Wel vond ik de rij buiten ontzettend vervelend. Er zaten een hoop asociale meiden tussen die voordrongen, en de rij zelf was totaal ongeorganiseerd waardoor het dringen werd. De ontmoeting met girlcrush Manon maakte gelukkig een hoop goed! Wat vond jij van mijn report, en heb je zelf al kennis gemaakt met de vernieuwde H&M beauty-lijn?

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: H&M Exclusive Beauty event met Manon Tilstra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven