Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Vogue Fashion Night Out & Polette Pop-Up Store Opening

Hi fashionlovers, op deze fijne zaterdag vertel ik je graag alles over de drukke dag die ik afgelopen donderdag(avond) in Amsterdam had. Op de planning: Vogue’s Fashion Night Out aan de P.C. Hooftstraat en Polette Eyewear’s Pop-Up Store Opening in Hotel Droog. Ik besloot beide events in één report te voegen, en ga beginnen met #VFNO. Eens per jaar organiseert Vogue de internationale Fashion Night Out, wat eigenlijk niets meer is als een avond lang vol (van 18:00 tot 22:00) spectaculaire kortingsacties, winacties, winkelopeningen, lanceringen en veel meer. Ik nam Petra en beauty-gastblogger Melissa gezellig met me mee.

Tijdens Vogue Fashion Night Out blijft een aantal winkels langer open, en is er in elke winkel wel iets te beleven. Ik was uitgenodigd door SuperTrash om fijne drankjes te komen drinken op de beats van DJ Emanuelle Vos, en natuurlijk om de najaarscollectie te komen shoppen. Ik werd helemaal verliefd op de te gekke hoed met oortjes! Tijdens het event was het ook mogelijk je nagels te laten voorzien van superstylish nail-art, en dat allemaal onder het genot van SuperTrash-popcorn. Ook zou er nog een meet & great met powerlady Olcay Gulsen plaatsvinden, maar het duurde erg lang voordat ze in de winkel aanwezig was, dus we zetten onze route voort.

23Wat ik superleuk vond, was dat Vogue de P.C. supermooi had aangekleed met prachtige rozen en leuke stands waar je meteen een Vogue-abonnement kon nemen, en leuke goodies zoals Vogue-sweaters– en T-shirts kon kopen. Ook had Vogue voor de gelegenheid een speciale Vogue-winkel beschikbaar gesteld, waar Viktor & Rolf exclusieve T-shirts signeerden. Zalando nodigde me uit om een kijkje te komen nemen in hun Fashion House; een soort overdekte showroom met de luxere premium brands uit hun assortiment. De items waren meteen te shoppen, en je kon deelnemen aan een heuse virtuele catwalk.

45We brachten ook nog even een bezoekje aan Douglas, om vervolgens langs de NIKKIE-winkel te gaan. Ook Nikkie Plessen zelf was aanwezig, druk met het adviseren van klanten, onder het genot van sushi. We gingen nog even langs Agent Provocateur om hun nieuwste parfum te testen en te genieten van alle prachtige lingerie, waarna we richting Hotel Droog reden voor de Pop-Up Store Opening van Polette Eyewear, een (zonne)brillenmerk waar ik regelmatig mee samenwerk.

Polette Eyewear stelde ons 500 eigenzinnige designs beschikbaar die we natuurlijk allemaal konden passen. Ook was er een opticien aanwezig om ter plekke een oogmeting te laten doen. Daarnaast konden we genieten van hapjes en drankjes (veel bier, helaas), waren er andere leuke blogger-collega’s en een heuse DJ aanwezig. Ik werk al geruime tijd samen met Polette, omdat ze on trend-modellen bieden tegen een erg fijn prijsje. Ook is de kwaliteit van de brillen van Polette erg goed. Ideaal ook voor als je geen designer budget hebt, en wel een catwalk-waardig montuur op je neus wilt hebben. Ik heb bijvoorbeeld een prachtige look-a-like van de Dior So Real-zonnebril in mijn bezit.

689Na behoorlijk wat brillen te hebben gepast en nog even wat leuke polaroids te hebben gemaakt, was het weer tijd om richting huis te gaan. Ik heb een superleuke dag gehad, en ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn report! Ben je zelf ook naar Vogue Fashion Night Out geweest, en hoe vond je het? En ben je al bekend met Polette Eyewear? Ik wens je een hele fijne zaterdag!

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Vogue Fashion Night Out & Polette Pop-Up Store Opening

  1. Super leuk verslag! Mooie zonnebrillen! Ik heb gister toch nog een zonnebril besteld ook al is het weer niet zo. De bril past misschien wel goed bij jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven